Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Dizilere Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Dizilere Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Trex
29.04.2016 - 11:20

Bu testimizde yine iddialıyız. Daha önce beğendiğiniz filmlere göre ruh yaşınızı söylemiştik. Bu testimizde ise beğendiğin dizilere göre ruh yaşın tahmin ediyoruz. Yapman gereken çok kolay, her soruda en beğendiğin diziyi işaretliyorsun. Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 90ların dizileriyle başlayalım.

2. Peki 90ların hangi komedi/dram dizisi?

3. Peki hangi 2000ler dizisi?

4. Peki bu dizilerden hangisi?

5. Ve rating rekorları kıran efsane dizilere geldi sıra. Hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik yabancı dizilere...

7. Peki bu dizilerden hangisi?

8. Final yapmış bu dizilerden hangisi?

9. Ve son soru...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhun 18 yaşında!

Senin ruhun 18 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 18 yaşında. Gerçek yaşının ne olduğuyla ilgilenmiyoruz.  Senin ruhun genç. Kıpır kıpır senin ruhun. 4 mevsim bahar her daim neşe hakim sende.  Heyecanı seviyorsun. Kaç yaşına gelirsen gel her zaman ışık saçmaya devam edeceksin. Hey maaşallah diyoruz :)

Senin ruhun 21 yaşında!

Senin ruhun 21 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 21 yaşında. Acayip bi zihnin var senin. Beğenilerin sıradan değil. Farklı olmayayı becerebiliyorsun. Kolay kolay her şeyi  beğenmiyorsun ama eğlenmek senin için önemli. Gerçek yaşını bilmiyoruz ama ruh yaşın bize diyor ki içinde patlayan bir şeyler var. Yerinde zor duruyorsun :)

Senin ruhun 25 yaşında!

Senin ruhun 25 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 25 yaşında. Senin hayatının özeti kalite olmuş. Şu hayatta ne yapsan en kalitelisi için kılı kırk yarıyorsun. Popüler kültürü takip eden ama asla rüzgarına kapılmayan birisin.  Sana rafine zevklerin insanı desek yanlış olmaz :)

Senin ruhun 29 yaşında!

Senin ruhun 29 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 29 yaşında.  Hayattan beklentilerinin bir kısmı gerçekleşmiş bir kısmı henüz gerçekleşmemiş olabilir ama senin için mühim değil. Verdiğin cevaplara göre senin için zaman çok önemli. Vakit harcadığın her şey sana bir şeyler katmalı. Tercihlerini ona göre yapıyorsun. Hem de her alanda ;)

Senin ruhun 32 yaşında!

Senin ruhun 32 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 32  yaşında. Çok güzel bir kafan var senin.  Neyi ne zaman nerede isteyeceğini çok iyi biliyorsun. Senin kriterlerin çevrendekileri de yön veriyor. Gerçek yaşını bilmiyoruz ama tercihlerin ve zevkin kıskandırıyor ;)

Senin ruhun 41 yaşında!

Senin ruhun 41 yaşında!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun 41 yaşında. 41 kere maşallah. Olmuşsun sen. Verdiğin cevaplara göre seni memnun etmek biraz zor artık. Çok zor beğeniyorsun. Çok titizsin. Fİlm çekmeye kalksan 2 3 yıl sürer belki de. Öyle bir mükemmeliyetçilik sendeki :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1033
281
201
85
45
45
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Şahin

Orspu Skyler

Nesli Aracı

Sherlock, Breaking Bad, Dexter, Lost... Leyla ile Mecnun, Hatırla Sevgili, Çemberimde Gül Oya, İşler Güçler, Behzat Ç. Nasıl seçeyim vicdansız... :(

Sertaç Bigün

Hafız diziler hiç hoş olmamış. Ekmek Teknesi-7 numara , İkinci Bahar-Süper Baba , Behzat Ç.- Leyla ile Mecnun nasıl ayıralım bunları birbirinden ?