Görüş Bildir
Haberler
Bayram Tatilinde İstanbul'da Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

Bayram Tatilinde İstanbul'da Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

Sevgiliye Hediyeler
25.07.2014 - 11:42 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 14:53

Bayram tatiline bugünden itibaren çıkacak olanlar, özellikle İstanbul dışına çıkamayacak olanlar eminim kara kara bayramda ne yapacağını düşünüyorlardır. İstanbul gibi şairane bir şehir de sıkılırsanız yazık olur size.. Bayram ziyaretlerinizi bitirdikten sonra arta kalan zamanınızı İstanbul'un güzelliklerine ayırmaya ne dersiniz? İstanbul'da oturuyorsanız ve bayram tatili dönüşü size yöneltilen 'Bayram nasıl geçti?' sorusuna 'Çok sıkıcıydı, evde geçti' cevabını vermek istemiyorsanız, size harika gezi önerilerimiz var. O zaman gezi turumuz sizler için başlasııııınnn!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saltanat Kayığıyla Deniz Havası

1. Saltanat Kayığıyla Deniz Havası

Balat'ta saltanat kayığıyla nostaljik bir gezi yapmaya ne dersiniz? Bayram tatilinize şeker tadı verecek bu şık kayık, İstanbul'a tekrar aşık olmanıza sebep olacak.

2. Vialand Tema Park

2. Vialand Tema Park

Alışveriş merkezi ve eğlence parkıyla göze hitap eden Vialand Tema Park'a gitmediyseniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederiz. Her yaş grubuna hitap eden eğlence merkezleri bulunan Vialand, aksiyon yaşamak ve eğlencenin doruklarına ulaşmak isteyenler için birebir..

3. Miniatürk

3. Miniatürk

Türkiye'yi 60.000 metre karelik bir alana sığdıracakları hiç aklınıza gelir miydi? Galata kulesinden tutun, balıklı göl, Pamukkale travertenlerine kadar, her şehrin en ünlü mekanlarının minyatürleştirildiği bu mekan gezip görebileceğiniz en güzel yerlerden..

4. Pierre Loti Tepesi

4. Pierre Loti Tepesi

Adını İstanbul aşığı olarak bilinen Fransız yazardan alan Pierre Loti, manzara hasret kalanların mutlaka gezip görmesi gereken bir yer.. Haliç'i tepeden gören Pierro Loti'de ki kafede çay içmediyseniz oraya mutlaka gitmelisiniz.

5. Mimar Sinan Kent Ormanı

5. Mimar Sinan Kent Ormanı

Alibeyköy baraj gölünün etrafına kurulmuş bu yeşil ormanı ay ya da faytonla ya da tren ekspresiyle gezebilirsiniz. Baraj gölüyle yeşile maviyi de katan kent ormanı bayram tatilinde kafanızı dinleyebileceğiniz ve temiz hava alabileceğiniz harika bir mekan..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Adalar

6. Adalar

Bayram tatilinizi deniz havası ve orman kokusu alarak geçirmek istiyorsanız Büyük ada, Heybeli ada, Kınalı ada ve Küçük ada turundan oluşacak bir Adalar gezisi yapmanızı tavsiye ederiz.

7. ParkAda

7. ParkAda

Hayvanat bahçesi, restoranları, lunaparkı, gölü, yapay köprüleri ve daha sayamayacağımız bir sürü aktiviteleri olan Parkada ( halk arasında Adapark ) her yaş grubunun keyifle gezebileceği bir mekan.

8. Emirgan Parkı

8. Emirgan Parkı

İçinde sarı köşk ve beyaz köşk bulunan Emirgan parkı, renkli çiçekleriyle onu ziyaret edenlere görsel bir şölen sunuyor. Piknik alanları ve gölünde yüzen ördekleriyle hafızanıza kazınacak bir yer olacak..

9. Rumeli Hisarı ( Seyir Terrace )

9. Rumeli Hisarı ( Seyir Terrace )

35 çeşit kahvaltılık seçeneği sunan Seyir Teras, Boğaz köprüsüyle komşu.. Eşsiz bir manzara eşliğinde harika bir kahvaltı yapmak istiyorsanız  tercihinizi Seyir Teras'tan yana kullanabilirsiniz.

10. Ağva'da Nehir Gezintisi

10. Ağva'da Nehir Gezintisi

İstanbul'a 97 km. uzaklıktaki Ağva'nın iki yanından akan Göksu ve Yeşilçay nehirleri, denizi ve yeşiliyle bütünleşince ortaya tam bir doğa harikası çıkıyor..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın