Görüş Bildir
Haberler
Bacakları Daha İnce ve Uzun Gösterecek Öneriler

etiket Bacakları Daha İnce ve Uzun Gösterecek Öneriler

pijama
23.07.2014 - 23:08 Son Güncelleme: 23.07.2014 - 23:22

Bacakları Daha İnce Ve Uzun Gösterecek Önerilergri Pijama

Stilinizde yapacağınız birkaç küçük değişiklikle bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterebileceğiniz i biliyor muydunuz? , yazımızdaki tüyolara mutlaka göz gezdirin.

Kısa elbiseler

Bacaklarınızı ince ve uzun göstermek istiyorsanız, kısa elbiseleri en yakın dostunuz haline getirin. Kısa elbiseler, midi ve uzun olanlara göre bacakları iki kat fazla uzun gösterir.

Topuklu ayakkabılar

Topuklu ayakkabıların bacak boyunu daha uzun gösterdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ayrıca topuklu ayakkabı ile yüründüğünde bacak kasları daha çok çalışır ve bacağınız olduğundan daha düz ve güzel görünür.

Düz espadrillere ve babetlere veda edip topuklu ayakkabılara yönelmek için yeterince iyi sebep değiller mi?

Kalem etekler

Kalem etekler, vücudu saran yapıları ile sizi daha ince gösterir. Bluzunuzu ya da tişörtünüzü kalem eteğinizin içine sokarak giyerseniz, kalçalarınız biraz daha yukarıda görünür ve bacaklarınız olduğundan daha ince ve uzun gözükür.

Yüksek bel pantolonlar

Yüksek bel pantolon da kalem etek gibi kalçaların daha yüksekte görünmesine neden olur ve bacaklarınızı da olduğundan uzun gösterir.

Yalnızca yüksek bel kıyafetler değil, baştan aşağı aynı renk giyinmek de bacakları uzun gösteriyor. Monokrom stil, yalnızca bacakları uzun göstermekle kalmıyor, aynı zamanda sizi olduğunuzdan daha zayıf göstermeye de yardımcı oluyor.

Kısa şortlar

Yazın vazgeçilmezlerinden biri olan kısa şortlar, rahat olmalarının yanı sıra bacakları da uzun gösteriyor. Teniniz bronzsa giydiğiniz şort bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterecektir. Eğer açık tenliyseniz, şort giymeden önce sprey bronzlaştırıcıları kullanabilirsiniz.

Uzun ve dik çizgili pantolonlar

Dik çizgili pantolonlar, bacakları uzun göstermek te oldukça büyük etkiye sahiptirler. Küçük bir göz yanılsamasına neden olan çizgiler, koyu renkli ya da beyaz üzerine siyah şeklinde;

Kaynak: http://www.gripijama.com/bacaklari-da...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
37
35
22
16
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın