Görüş Bildir
Haberler
Astropay Kart Nedir

Astropay Kart Nedir

Ismail Nur Ƽȝ
30.10.2014 - 15:22 Son Güncelleme: 30.10.2014 - 15:23

Astopay Kart Nedir, Güvenlimidir ?

Öncelikli olarak Astropay nedir, nerede nasıl kurulduğunu,  bu kartın hangi sitelerde geçtiğini hangi alışveriş sitelerinden online olarak hizmet satın alabileceğiniz hakkında detaylı bir bilgi akışı sağlayacağız, yazımızın devamında en güvenli şekilde artık bu kartı nasıl kullanacağınız hakkında bilgi ve becerisine sahip olacaksınız.

İnternet üzerinden, tüketicilerin uluslararası web sitelerinde online alışveriş mağazalarından alışveriş yapan kişilerin, hakkında bilgi sahip olmuş olduğu ön ödemeli kart sistemi çeşitlerinden birisi olan astropay kart artık Türkiye’de. Dünya üzerinde 9000 civarında alışveriş sitesinde aktif olarak kullanılan astro kart her geçen gün güvenli olmasından dolayı hızlı bir şekilde kullanımını arttırmaktadır. 

Astropay Card Nedir ?

Astopay Kart İnternet ağı üzerinde gerçekleşen online alışveriş ve buna bağlı olarak ödeme yapma hizmeti veren 9000′den fazla web sitesi üzerinde kullanılan, müşterilere en güvenilir hizmeti sunan bir ödeme sistemdir. Kartın ön yüzünde 16 hanelik rakam ve aynı zamanda güvenli kullanabilmeniz için CVV kodu ve son kullanım tarihi bulunmaktadır. Alışverişleri daha güvenli bir şekilde yapmanıza olanak sağlamaktadır. Örnek olarak aşağıdaki resimdeki gibidir.  

Astropay kart  döviz cinsi olarak dolar kuru üzerinden fiyatlandırılmaktadır. Kart tek kullanımlık olup 500, 200, 100, 75, 50, 25, 10 gibi istediğiniz miktarda alabilirsiniz.

Astropay Kart Fiyatları hakkında detaylı bir şekilde güncel fiyat listesi alabilirsiniz.

Astropay card İngiltere ‘de kurulduğu günden itibaren kullanım ağını her geçen gün genişleterek son teknoloji olan ön ödemeli kartı hayatımıza sokarak internet üzerinden alışveriş yapan kişilerin güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamıştır. Artık ödemelerinizi daha güvenli ve yasal bir şekilde ödeme gönderme ve ödeme alma işlemlerimizi yapabileceksiniz.

İnternet’ten alışveriş yaparken artık iki kez düşünmek yerine Astropay Kart ile anında ödeme yapıp anında ürünümüze kavuşacağız.

Ödemeler noktasında sürekli tercih edeceğinize emin olduğumuz ön ödemeli kart sistemi, android uygulamalarda, oyunlarda, IOS işletim sistemine ait uygulama ve oyunlarda ya da sanalda ücretli olarak sunulan diğer oyunların alınmasında kullanılabilen ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılamada da kolaylıklar sağlayan sistem, kolay kullanımı sayesinde herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bir ödeme yöntemidir. Elektronik ortamda hazırlanan astropay card, kullanıcıların menfaatine olabilecek tüm özellikleri ekleyen bir ödeme sistemidir. Merkezi İngiltere’de olan kart, ülkemizde ve dünya genelinde en çok kullanılan ödeme yöntemlerinden biridir. Kredi kartı ya da EFT ile uğraşmak yerine verilen PİN kodunu gerekli yere girerek ödemenin yapılmasını rahatlatan ödeme kartı sayesinde gözünüz arkada kalmadan hizmet ya da ürünleri beklemeye başlayabilirsiniz. Bu noktada sizlere sunduğumuz hizmetlerimizi internet sitemizden değerlendirerek kullanıcı dostu firmamızı daha yakından tanıma imkanına sahip olabilir, ödeme yapmanız gerektiği zamanlarda kolaylıkla astropay card siparişi verebilirsiniz. Sizin için sürekli daha fazlasını ve daha iyisini sunmaya devam edeceğiz.

Kaynak: http://www.astropaykartal.gen.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

AstroPay Nedir ? -AstroPay Satın Al, AstroPay Kart

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda gündoğan

Çok yararlı bir içerik olduğu aşikar. Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler. http://www.bozdurma.org/ Buradan da daha farklı bilgilere ulaşabilirsiniz.