Görüş Bildir
Haberler
Aslında Sizin Uzmanlık Alanınız Ne?

etiket Aslında Sizin Uzmanlık Alanınız Ne?

Osman Avcı
29.10.2014 - 17:24 Son Güncelleme: 29.10.2014 - 22:19

Belki de içinizde bir Ejderha annesi yatıyor, kim bilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşten/Okuldan geldiğinizde, kendinizi nasıl rahatlatırsınız?

Kendinizi hangi fantastik evrene ait hissediyorsunuz?

Hangi tatil günü?

İşteki/okuldaki hangi tip, sizi sinir etmekte sınır tanımaz?

Ortalama bir günde, ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basıp gidelim...

Sizin için ideal öğle yemeği?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Astronot'sunuz!

Astronot'sunuz!

Sizin idealleriniz ve hayalleriniz, bu dünya için hep bir beden büyüktü. Zaten çocukluğunuz hep astronot olma isteğiyle geçti. Hala da gökyüzüne baktığınızda içinizden bir şeyler kopup gidiyor. Size göre, keşfedilmeyi bekleyen koskoca evren varken, bu saçma dünyaya sıkışıp kalmak çok anlamsız. O zaman geri sayım başlasın: Three, two, one!

Ejderha Terbiyecisi'siniz!

Ejderha Terbiyecisi'siniz!

Siz Targeryan soyundan olabilirsiniz, yani ejderha kanından. Derinizi değil dandik ateş, ejderhanın çılgın alevi bile yakmaz. Liderlik ruhunuzda var ve kaderinizde; siz kaçsanız bile o gelip sizi bulacak. İşinizse biraz zor, çünkü ejderhalar vahşi yaratıklar. Ama ehlileştirmek de sizin işiniz, şimdilik bu ehlileştirmeyi sadece insanlar üzerinde denediniz ve yaradı da. Odunları yontmuşluğunuz çok yani :)

Sihirbaz'sınız!

Sihirbaz'sınız!

Sizin uzmanlık alanınız, pek tabii ki sihirbazlık. Normal hayatta, sıradan bir kişi gibi dursanız da, peron 9¾'ten geçtiğiniz anda, farklı bir kişiliğe bürününebilirsiniz. Bunu keşfetmemiş olabilirsiniz, bizce bir deneyin. Zaten fark etmiş olacaksınız ki, gizemli bir insansınız, elinizde garip bir şifa yeteneği var. İşte bunlar hep sihir! Genç sihirbazların sizin 'Wingardium Leviosa'larınıza ihtiyacı var yani...

Korsanların Kaptanı'sınız!

Korsanların Kaptanı'sınız!

Siz hiç alaya alınacak, arka plana atılacak biri değilsiniz, çünkü siz korsansınız. Denizlerin ve seçkin bir tayfanın da size ihtiyacı var. Zaten rutin hayatta boğulacak gibi oluyorsunuz, çünkü saçma kurallar, aptal sorumluluklar hiç size göre değil. Asisiniz, kabınıza sığamıyorsunuz. Denizler sizi bekler, yelkenler fora!

Tarih Profesörü'sünüz!

Tarih Profesörü'sünüz!

Karşılaştığınız cahillerden artık size gına geldi. Okumayan, araştırmayan, yorumlayamayan insanların ölmesini, yarı cahillerin de yaralanmasını diliyorsunuz. Onların beynini aldırsanız, aynı hayata devam edebilirler. Sizse doğal entelektüelsiniz. Oldum olası, merak ettiniz, araştırdınız ve kitapların arasında boğulmaktan zevk aldınız. Zaman, makale yazma zamanıdır kısacası. Bilminize kuvvet!

Gurme'siniz!

Sizin için olmazsa olmaz şey, yemek ve bu eylem sizin için hiçbir zaman sadece karnını doyurmak olmadı. Siz gömmüyorsunuz, yiyorsunuz ve dahi lezzet alıyorsunuz: Dlinizde ise tatları almaya ve ayırabilmeye muktedir doğal bir özellik var. Etin az pişmişi, sebzenin jülyen doğranmışı, şarabınsa yıllanmışı makbuldür sizin için. Gurmelik neden meslek haline gelmesin ki? Potansiyeliniz var ki, hem de ne!

Ninja'sınız!

Ninja'sınız!

Gizlilik sizin en önemli envanteriniz. Varsınlar sizi, rutin hayatta vasat insan olarak bilsinler, işinize de gelir. Güçlüsünüz, ataksınız ve oldukça hızlısınız. LinkedIn profilinizde, sabotaj, espiyonaj ve öldürücü teknik yazmakta. Tüyler ürperticisiniz yani. Kimliğinizi açık ettiğimiz için başımıza bir şey gelmez inşallah!

Profesyonel Uykucu'sunuz!

Profesyonel Uykucu'sunuz!

Sizin uzmanlık alanınız uyku. Uyku üstüne master'ınızı çoktan halletmiş ve  doktora yeterliliğe hazırlanmaktasınız. Normal ve yetişkin insanlar 7-8 saat uyurken, siz 7-8 saat yaşayıp geri kalanında uyuyorsunuz. Bütün her şeyin cevabı olarak da aklınıza uyku geliyor. Tek rakibinizse alarmlar, Allah onları kahretsin! Size tembel diyen zevata ise tek bir cevabınız var: 'Uyumayıp da napcam be ya!'

Gizli Ajan'sınız!

Gizli Ajan'sınız!

Siz; herkese, her ortama ayak uydurabilir, her türlü şartta hayatta kalabilirsiniz. Çünkü tam bir ilişki uzmanısınız. Şu hayatta herkesin bir ayarı vardır, burası kesin, O ayarı da bir siz bilirsiniz. Dil öğrenmeye de doğal bir yeteneğiniz var. Adrenaline bağımlılığınız, karizmanız ve cesaretinizse cabası. Bu yeteneklerle heba olmayın, Bay/Bayan Bond... James Bond!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
182
79
47
34
15
10
7