Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Akrabasın?

Aslında Hangi Akrabasın?

Cem Onedio
10.09.2014 - 20:26 Son Güncelleme: 16.09.2014 - 11:31

Dünyaya belki bir hala veya dayı olarak geldin. Belki de tek çocuksun bunların bir kısmı sana yabancı. Peki aslında hangi akrabasın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce bir cinsiyeti öğrenelim.

2. Akrabalar sana sıkıntılarını anlatınca ne yaparsın?

3. Bayramlarda akraba ziyaretlerine gidiyor musun?

3. Bayramlarda akraba ziyaretlerine gidiyor musun?

4. Bir yakının paraya sıkışırsa naparsın?

5. En sevdiğin piknik aktivitesi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gece dışarı çıkacak olsanız nereyi tercih edersin?

7. En çok hangi filmden etkilendin?

8. Hangi kitabı daha çok seviyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sende kayınço tipi var!

Sende kayınço tipi var!

Tam aradığım kayınçosun maşallah. Seninle takılan asla yaşlanmaz. Tam bir zevk düşkünüsün, hep bir mangal yaksak, ortam yapsak insanısın. Ne güzel bir insansın derdi kederi unuttuk sayende. Aç haydi aç Ankara havası koy da oynayalım.

Sen tam bir eniştesin!

Sen tam bir eniştesin!

Helal olsun valla iyi kapmışsın bizim kızı. Normalde olsa sana kız vermezler! Şaka şaka enişte olduğundan hemen panik yapıyorsun. Evlenmişsin nasıl alabilirler artık senden kızı. Maşallah mangal gibi yürek var sende. Ama dikkat et gelinin kardeşleri çocuğu başka takımlı yapmak için seninle amansız bir mücadeleye girecek. Sen onu kendi takımından yaparsın ;)

Kuzen naber ya?

Kuzen naber ya?
www.ohadiyorumm.com

Amca oğlu musun yoksa teyze oğlu mu tam karar veremedim ama azıcık modern bir isim verelim sana kuzen diyelim. Seninle maça da gidilir, sinemaya da, kavgaya da. Tek şart keyfin yerinde olmalı. Keyfin yoksa Adriana Lima gelse kıpırdamazsın. Biraz keyfine düşkünsün kuzen. Ama olsun en faydalı akraba sensin.

"Dayı" çıktın!

"Dayı" çıktın!

Belki bir Tuncel Kurtiz değilsin ama çok anlamlı sözler söylüyorsun. Verdiğin öğütleri bir kenara yazıp kitap yapsak; en çok satan kitaplar listesindeydi. Paraya para dememiştik. HEPİMİZ SENİN YEĞENLERİNİZ!

"Elti" çıktın!

"Elti" çıktın!

Valla sen biraz eltiye benziyorsun açıkçası ama merak etme iyi eltilerden olurmuşsun sen. Kocana 'herif herif boyun devrilsin bak onun kocası neler yaptı' filan demezsin yani sen. Hatta eltinin kelime anlamı da tuhaf gelebilir sana ama her işi başardığın gibi eltiliği de başarırdın.

"Baldız" çıktın!

"Baldız" çıktın!

Bu ne güzelliktir baldız, herkes senden bahsediyor maşallah. Eğlenmeyi biliyorsun, eşe dosta da gerektiği kadar ilgi gösteriyorsun. İngiltere'de bir sarayda doğup prenses olmalıymışsın.

Tam bir ablasın!

Tam bir ablasın!

Keşke bizim de senin gibi bir ablamız olsa. Kardeşlerini asla yarı yolda bırakmıyorsun, hepsini korumak için and içmiş gibisin. Harçlığı olmayana harçlık veriyorsun, yardım isteyene yardım ediyorsun. Bu dünya şartlarına göre fazla iyisin.

İyi kalpli bir "teyze" çıktın!

Teyze, anne yarısıdır diyenler seni tanımamışlar, kesinlikle çok daha fazlasısın. Öyle düzgünsün ki eşini de ona göre seçmişsin. Akrabalar eşine enişte demiyor abi diyor. Henüz seçmediysen de sen kesin aileye yakışır birini bulacaksın, gözlerinden belli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
99
77
68
37
37
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rüya İstanbullu

İyi kalpli bir "teyze" çıktın! Teyze, anne yarısıdır diyenler seni tanımamışlar, kesinlikle çok daha fazlasısın. Öyle düzgünsün ki eşini de ona göre seçmi... Devamını Gör

Burcu toprak

Elti çıktım hay allah 😀 arkadaşlar ya ben profilime nasıl resim koyabilirim beceremedim