Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray, Arena'da 4 Golle Yıkıldı!

Galatasaray, Arena'da 4 Golle Yıkıldı!

Caner
19.04.2014 - 20:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan Arena'da Dağıldı

Hafta içinde Bursaspor'u kupada 5-2 ile geçerek finale kalan sarı kırmızılılar Hakan Balta'nın 7. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından 10 kişi oynamak zorunda kaldığı maçta hiçbir varlık göstermezken, oyunun her alanında rakibine üstünlük kuran Kasımpaşa sahadan tarihi bir skorla 4-0'la ayrıldı...

Maçın kırılma anı 7. dakikada gerçekleşti. Rakibin ceza sahası içinde düşüren Hakan Balta hem kırmızı karta sebep olurken hem de kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Beyaz noktaya gelen Oscar Scarione attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Galatasaray beraberliği yakalamak için yoğun üğraş gösterse de devereye 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıda Galatasaray daha baskılı bir şekilde başlamasına karşın Kasımpaşa sarı kırmızlı kalede çok tehlikeli ataklar gerçekleştirdi ve bunların birinde 51. dakikada Viduez'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Golden sonra Galatasaray oyundan iyice düşerken, Kasımpaşa 64. dakikada Oscar Scarione 77. dakikada da Yalçın Ayhan'ın golleriyle farkı 4'e çıkarttı ve maç da 4-0 tamamlandı.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/galatas...

Tugay Mancini'ye Tepki Koydu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray'da maçtan önce teknik kadro arasında gergin anlar yaşandı.

Karşılaşma öncesi Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu maç kadrosu kurulurken Mancini'ye ' Bursaspor maçı kadrosunu koruyalım, çok fazla değişikliğe gitmeyelim.' dedi. Ve Mancini'nin maça Yekta yerine ilk 11'de Ceyhun ile başlamasına tepki gösterdi.

Maç başladıktan sonra saha içerisinde sinirli ve agresif bir tavır içerisinde olan Tugay Kerimoğlu'nun gerginliği bu durumdan kaynaklandı.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=1111
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0