Görüş Bildir
Haberler
"Dünyanın En Büyük Kulübündeyim"

"Dünyanın En Büyük Kulübündeyim"

Batuhan
10.07.2015 - 10:58 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 16:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldız oyuncu, Barcelona Kulübü’nde düzenlenen imza töreni ile kendisini Barcelonalı yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/619414758761099264

Basın mensuplarının karşısına çıkan milli futbolcumuz kendisini 5 yıllığına Barcelona’ya bağlayan imzayı attı ve yeni forması ile poz verdi.

"Dünyanın En Büyük Kulübündeyim"

"Dünyanın En Büyük Kulübündeyim"

Kendisini 5 yıllık Barcelona'ya bağlayan sözleşmeye imza atan Arda Turan, imzanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk olarak eski kulübüne teşekkürlerini ileten Arda 'Öncelikle Atletico Madrid kulübüne, teknik direktörüme ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, buradaysam onların payı büyük. Dünyanın en büyük kulübünde olduğum için çok mutluyum. Kulübün sloganı 'Bir kulüpten daha fazlası' ve ben de daha fazlası için buradayım. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayatım boyunca Barcelona'ya karşı bir sempati ve yakınlık hissettim, şu an olmak istediğim yerdeyim. ' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/619426631753551873

Başka hangi takımlardan teklif aldığı yönündeki soruya ise milli oyuncu 'Konu Barcelona ise gelen başka teklifleri geriye atıyorsunuz. Hayal ettiğim yerdeyim' şeklinde cevap verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda, Xavi'nin yerini alacağı konusundaki soruya 'Burada kimse Xavi'nin sorumluluğunu aynı şekilde taşıyamaz diye düşünüyorum. o çok büyük bir oyuncu. Ben farklı bir oyuncuyum, kendi stlimi, kendi tarzımı yansıtıp burada başarılar yakalamak istiyorum.' yanıtını verdi.

Oynayacağı mevki konusunda da konuşan Arda 'Messi'nin dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu ama benim idolümün Iniesta olduğunu ifade etmiştim. Ben takımımın başarısı için buradayım, pozisyon çok da önemli değil hocam nerede isterse orada oynarım' dedi.

Messi mi Ronaldo mu kıyaslamasına ise 'Messi sadece günümüzün değil tüm futbol tarihinin en iyi oyuncusu' şeklinde yorumladı.

2002 yılında Barcelona maçında top toplayıcılık yaptığının hatırlatılması üzerine 'Luis Enrique'nin golü ofsayttı onu hatırlıyorum.' cevabını veren Arda basın mensuplarına formasıyla poz verdikten sonra basın toplantısı sona erdi.

Eurosport

Ve Arda Turan Nou Camp çimlerinde

Arda Turan imza attı, basının sorularını yanıtladı ve son olarak Camp Nou’nun yeşil zeminine çıkarak şov yaptı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0