Görüş Bildir
Haberler
Apple İphone 6, Galaxy Note 3'Den Daha Uzun

Apple İphone 6, Galaxy Note 3'Den Daha Uzun

Muhammet Doğan
18.06.2014 - 15:41 Son Güncelleme: 18.06.2014 - 19:30

Apple İphone 6, Galaxy Note 3'Den Daha Uzun

Gün geçmiyor ki Apple’ın gelecek iPhone 6 modeli için bir sızıntı bilgi yada görsel gelmesin. Şimdi de Apple’ın 4.7 ve 5.5 inç 'iPhone 6'modellerinin maket modellerine ait yeni bir video geldi. Üstelik bu sefer yanlarında Samsung’un popüler phablet akıllı telefonu Galaxy Note 33’de bulunuyor.

TechSmartt’ın Youtube üzerinden yayınladığı videoda, Apple tarafından aksesuar üreticilerine tasarım için verilen maket iPhone 6’lar ile diğer akıllı telefonlar karşılaştırılmış.

Apple’ın bu yıl 4.7 inç Apple iPhone 6 ve 5.5 inç phablet iPhone 6 akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Videoda göreceğiniz gibi boyutları karşılaştırılan Phablet boyutlu iPhone versiyonu, Samsung’un phablet modeli Galaxy Note 3’e göre daha küçük bir ekrana sahip olsa da daha uzun bir tasarımla geliyor. Ayrıca LG G3 ile de karşılaştırılan 5.5 inç iPhone 6 aynı boyuta sahip olmasına rağmen, çerçeveleri inceltilip ekranına göre daha küçük tasarlanan LG G3’e göre oldukça uzun duruyor.

Apple, şimdiye kadar büyük ekranlı akıllı telefonlar ürettiği için Samsung’u eleştirmişti ancak piyasaya süreceği phablet iPhone 6 modeli, Galaxy Note 3’e göre daha geniş olmasa da daha uzun. Bu yüzden kullanıcıların bu modeli tek elle kullanması zor olacak ve Galaxy Note serisi gibi bir kalemi olmadan, metin girişi, UI navigasyon gibi şeyler için iki ellerini kullanması gerekecek.

Kaynak: http://teknolord.com/contents/3331/ap...
İçeriğin Devamı Aşağıda

The iPhone 6 5.5" & 4.7" Mockup!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın