Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor 4-2 Fenerbahçe

Antalyaspor 4-2 Fenerbahçe

Mustafa Boztepe
05.02.2016 - 18:54 Son Güncelleme: 05.02.2016 - 22:01

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Mağlubiyeti Hak Ettik"

Pereira: "Mağlubiyeti Hak Ettik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yenildikleri maç için söylenecek çok fazla bir şey olmadığını, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Antalyaspor evinde Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası her iki takım hocaları maçı değerlendirdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 4-2 yenildikleri maçtan sonra söylenecek çok fazla bir şeyin olmadığını mağlubiyeti hak ettik ettiklerini ifade etti. Antalyaspor’un Fenerbahçe’den daha iyi olduğunu belirten Pereira, “Takım halinde hem bireysel anlamda hem de takım olarak bizden daha iyi bir görüntü sergilediler ve bizden daha çok istediler maçı.” dedi.

Antalyaspor’un şampiyonluğa oynuyormuş gibi mücadele ettiğini aktaran Pereira, kendilerinin sanki şampiyonluğa oynamıyormuş görüntüsünü maç içerisinde verdiklerini açıkladı. Antalyaspor’un kendilerinden daha agresif oynadığını ve daha iyi bir oyunla bu akşam 3 puan aldıklarını aktaran Pereira, ” Bizim 3 puanlık bir kayıp söz konusu bu hafta. Şuanda aslında dediğim gibi çokta fazla söylenecek bir şey yok. Bugün ne eksikti buna bakacağız. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu akşam ne eksikti hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bir sonraki karşılaşmada farklı bir cevap, farklı bir görüntü sergilemek istiyoruz.” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin farklı bir seviyede futbol oynamak istediğini vurgulayan Pereira, bundan önce yaptıkları gibi bundan sonra da bunu yapmak istediklerini belirtti. Antalyaspor’u tebrik eden Pereira konuşmasını söyle tamamladı: “Dediğim gibi bir sonraki karşılaşmada sahaya inançla istekli çıkmalıyız ve kendimizi maça vermeliyiz. Daha güçlü bir reaksiyon göstermeliyiz ve şampiyonluk mücadelemize bu şekilde devam etmeliyiz.”

"Fenerbahçe'yi Eze Eze Yendik"

"Fenerbahçe'yi Eze Eze Yendik"

Kırmızı beyazlılarda Serdar Özkan, ''Hafta içi teknik direktörümüz rahatsızlandı. Bu olay bizi maça daha da fazla motive etti, kazanıp hocamıza armağan etmek istiyorduk. Çok iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Eze eze yendik diyebilirim. Umuyorum ki hocamız Jose Morais en kısa zamanda aramıza döner. Bugün stadın neredeyse tamamı doluydu. Biz taraftarı her zaman yanımızda istiyoruz. İnşallah onlar her zaman stadı doldurur ve biz de onlara hep galibiyet armağan ederiz.'' şeklinde konuştu.

Antalyaspor'un son golünü kaydeden Sakıb Aytaç ise, ''Alt sıralardan kurtulmak için 3 puana ihtiyacımız vardı. Farklı bir galibiyet aldık. Maçtan ziyade hocamızın hafta içi yaşadığı rahatsızlık bizim için çok önemliydi. Gerçekten çok üzüldük. Kazandığımız bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. İnşallah kısa zamanda aramıza dönecek'' ifadelerini kullandı.

Antalyaspor 4-2 Fenerbahçe

Antalyaspor 4-2 Fenerbahçe

Maçın ilk golünü 40. dakikada Samuel Eto'o'yla Antalyaspor buldu. Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Zeki Yıldırım şutunu çekti. Kaleciyi de geçen topu Şener Özbayraklı çıkarmayı başardı. Dönen topu göğsünde yumuşatan Samuel Eto'o'nun sol ayağıyla yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe ikinci yarıya Ozan Tufan yerine Van Persie ile başlayarak forvet sayısını ikiye çıkardı. Ancak ikinci yarıda da golleri bulan taraf Antalyaspor oldu. 54. dakikada Serdar Özkan’ın ara pasına hareketlenen Danilo Campos, takımının ikinci golünü buldu. İki dakika sonra Eto’onun asistiyle gol atan isim Jean Makoun oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gollerden sonra Fernandao ve Nani yerine Volkan Şen ve Diego girdi. 85. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Bruno Alves farkı ikiye indirdi.

90+4. dakikada önce Sakıb Aytaç’la Antalyaspor gol attı. Daha sonra da Van Persie, penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi: 4-2

Antalyaspor taraftarından teknik direktör Morais'e pankart

Antalyaspor taraftarından teknik direktör Morais'e pankart

Antalyasporlu futbolcular ısınma bölümüne, beyin kanaması nedeniyle tedavi altında olan teknik direktör Jose Morais'in fotoğrafının bulunduğu tişörtlerle çıktı. Taraftarlar da Morais'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, üzerinde, 'Ayağa kalk Jose. Seninle savaşımız yeni başlıyor' yazılı pankart açtı.

Portekizli teknik adamın yokluğunda, Fenerbahçe müsabakasında kırmızı-beyazlı takımın başında Erol Malkoç yer aldı.

AA

  • Fenerbahçe, ligde en son Aragones döneminde bir maçta 4 gol yemişti. (Kayserispor maçı, 2008-09 sezonu)

  • Fenerbahçe son yenilgisini 131 gün önce Beşiktaş karşısında almıştı. O günden sonra ilk kez Antalyaspor'a yenildi.

  • Fenerbahçe'de sarı kart gören Mehmet Topal ve Josef de Souza, Kasımpaşa maçında cezalı duruma düştüler

Antalya'da 4'üncü golden sonra Nuri Alço müziği olarak bilinen The End şarkısı çalmaya başladı

Melo'dan Fenerbahçelileri kızdıracak tweet

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
48
35
23
22
12
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dr_bass42

Unlu bi soz vardir; fenev aglama diye.ama aglanmiycak gibi degil statta nuri alco muzigi calindi sonlarda:D

vOLCano

fenev ağlama

Pasif Kullanıcı

Ulan yorumlara bak ahhahaha 25 maçtır söyleyemiyolardı. Birikmiş :D

Emre Anlak

Aga ben böyle kıskançlık görmedim vallahi HANGİ Fenerbahçe Sayfasına Baksam bu gavatsaraylıları görüyorum ee 'Köpek (Gavatsaray) Hazmedemediğini Kusar' Diye ... Devamını Gör