Görüş Bildir
Haberler
Kaza Öncesi Facebook'ta 200 km'yi Gösteren Hız Göstergesi Paylaşmışlar

Kaza Öncesi Facebook'ta 200 km'yi Gösteren Hız Göstergesi Paylaşmışlar

adem kara
17.04.2014 - 08:52 Son Güncelleme: 17.04.2014 - 15:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'da aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada otomobilin TIR'a çarpması sonucu 5 kişi yanarak hayatını kaybetti. Kazadan önce hayatını kaybedenlerin daha önce de hız denemesi yaptıkları ve aracın hız göstergesinin fotoğrafını çekerek Facebook'ta paylaştıkları ortaya çıktı. Fotoğrafta aracın hızı 200 kilometre olarak görülüyor.

Kaza, gece 02.20 sıralarında Antalya- Kemer yolunda meydana geldi. Antalya istikametinden Kemer istikametine giden sürücüsü henüz belirlenemeyen içerisinde 5 kişinin bulunduğu 05 RD 419 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrularak orta refüje çarpan araç daha sonra takla atarak kavşakta bekleyen Kalip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı TIR'ın yakıt deposuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR'ın deposunda meydana gelen patlama nedeniyle her iki araçta alev aldı. TIR sürücüsü Kalip Asker araçtan son anda çıkmayı başarırken otomobilde bulunan 5 kişi aracın içinde yanarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının ardından araç içerisinden 5 kişinin cesedi çıkarıldı. Kazada kesin olmayan bilgilere göre, Masun Doğan (26), Mercan Ender (26), Erol Türkmen (31), Zeynep Tıraş ve Emrah Bülbül (29) hayatını kaybetti. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazada ölenlerin ve araç sürücünün kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı.

ASKER ARKADAŞININ YANINA GELMİŞ

Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarının morgda bekleyişi devam ediyor. Yakınlarının alınan bilgilere göre, hayatını kaybeden Erol Türkmen'in Masun Doğan'la asker arkadaşı olduğu, ailesiyle birlikte dün ziyarete geldiği ve asker arkadaşlarının ailecek yenilen yemeğin ardından diğer arkadaşlarını da yanlarına alarak gezmeye gittiği öğrenildi.

KAZADA ÖLENLER HIZ TUTKUNU, DÜN 200 KİLOMETRE HIZ YAPMIŞLAR

Ayrıca, kazada hayatını kaybeden Erol Türkmen ve Emrah Bülbül'ün Facebook'taki sayfalarında lüks araçlarının fotoğraflarını paylaştığı görüldü. Dünde Antalya'da gezdikleri araçla ilgili fotoğraf paylaşan Erol Türkmen'in yazdıklarına göre 200 kilometre hıza ulaştıkları görüldü. Türkmen'in 200 kilometre hızı gösteren fotoğrafın altına 'Antalya devam, hız biraz' yazdığı görüldü. Yine Erol Türkmen'in fotoğraflarında Masun Doğan'la birlikte fotoğrafını paylaştığı ve altına 'Güzel bir gün kardeşimle Antalya'da' yazdığı görüldü.

Kaynak: Cihan

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/news/Facebook...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
3
2
2
1
1