Görüş Bildir
Haberler
3 Farklı Kaynak ile Ankara Üniversitesi'nde Ne Oldu?

3 Farklı Kaynak ile Ankara Üniversitesi'nde Ne Oldu?

Batuhan
21.10.2014 - 11:58 Son Güncelleme: 21.10.2014 - 15:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi (DTCF) karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan bıçaklı-sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

PKK sempatizanları ve TGB’liler arasında ‘derse katılma’ gerekçesiyle çıktığı öne sürülen kavgada bıçak ve sopalar konuştu. Kavgada öğrenci olduğu belirtilen 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Olaylar üzerine Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ne çok sayıda çevik kuvvet polisi ile sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayların büyümeme için okulun çevresinde geniş güvenlik tedbiri aldı, kavga edenlere müdahalede bulundu. Bu esnada slogan atmayı sürdürün TGB’li grup polis ekiplerince uzaklaştırıldı. Yaralanan kişilere sağlık ekipleri ambülans araçları içinde ilk müdahaleyi yaptı. 

Bu arada üzerinden sopa çıkan bir kişi de gözaltına alındı.

Cihan

Kaynak: http://www.cihan.com.tr/caption/Ankar...

Ankara Üniversitesi'nde TGB Gerginliği

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi'nde Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi oldukları belirtilen eli sopalı bir grup, afişleri indirildiği gerekçesiyle öğrencilere saldırdı.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde TGB'ye ait afişler indirildi. Bunun üzerine fakülte öğrencisi olmadıkları iddia edilen 50 kişilik bir grup ellerinde sopalarla kampüse geldi. Grup, afişleri indirdiklerini iddia ettikleri öğrencilere saldırdı.

Öğrencilerin karşılık vermesi üzerine TGB'lilerin kampüsten çıkmak zorunda kaldığı belirtilirken, bazı öğrenciler hafif yaralandı. 

Evrensel

Kaynak: http://www.evrensel.net/haber/94339/a...

Ankara Üniversitesi Karıştı, Eğitime Ara Verildi

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Çıkan olaylar nedeniyle üniversitede eğitime bir gün ara verildi.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde birkaç gündür karşıt öğrenciler arasında süren gerilim yerini kavgaya bıraktı. Türkiye Gençlik Birliği ile karşıt görüşlü olan öğrenciler arasında yerleşkenin orta bahçesinde taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı. İhbar üzerine üniversite yerleşkesine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve ambulans sevk edildi.

Okul dışarısına çıkan TGB üyeleri bir süre slogan attı. Okul dışarısında slogan atan TGB'liler çevik kuvvet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Çıkan olaylar nedeniyle okul tatil edilerek, yerleşke boşaltıldı. Yaralanan öğrenciler ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

DHA

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/si...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0