Görüş Bildir
Haberler
Anılarına Göre, Senin Ataların Kim?

etiket Anılarına Göre, Senin Ataların Kim?

Osman Avcı
19.06.2015 - 17:38 Son Güncelleme: 19.02.2018 - 22:09

Belli belirsiz hatıralar, anılar, deja vu'lar aslında bizim belleğimize atalarımızdan miras kalmıştır. İşte bu belli belirsiz anılarına göre senin aslında nereden geldiğini, atalarının aslında nereli olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatında hatırladığın ilk şeyi öğrenerek başlayalım...

1. Hayatında hatırladığın ilk şeyi öğrenerek başlayalım...

2. Rüyalarını ne sıklıkta hatırlarsın?

3. Bir fotoğraf/resim seç!

4. Sevilen bir çocuk muydun sen?

5. Genellikle hangi zamanlarda deja vu yaşarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocukluğundaki anne-babanın kavgaları ne sıklıkta aklına geliyor?

6. Çocukluğundaki anne-babanın kavgaları ne sıklıkta aklına geliyor?

7. Sırada seni mutlu edecek bir soru var: İlk öpücüğünü hatırlıyor musun?

8. Maziye dönüp baktığında en çok neyi hatırlıyorsun peki?

9. Son olarak, bu testin ilk sorusunun ne olduğunu hatırlıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Ataların: Orta Asyalı!

Senin Ataların: Orta Asyalı!

Senin ataların kesinlikle Orta Asya'dan gelme: Türk, Türkmen, Moğol, Çerkes, Tatar... Senin atalarının bir özelliği var ki, gerçekten takdire şayan; savaşçıdır savaşçı olmasına, hem de en azılısından. Fakat bu yüzünü sadece düşmanlarına gösterir, sevdiklerine karşı tam tersi bir biçimde uysal ve sevgi doludur. Hızlı, cesur, atak, girişken ve her şeyden önemlisi tüm insanların eşitliğine inanan: Özellikle kadın-erkek eşitliğine. Yani mavi gökyüzünün çocuğusun, tengri seni korusun!..

Senin Ataların: Mezopotamyalı!

Senin Ataların: Mezopotamyalı!

Senin ataların kesinlikle medeniyetin gerçek beşiği olan Mezopotamya'dan gelme; oranın gerçek yerlisi. Sen de kökünle, gövdenle, dalınla, budağınla oraya bağlı, oraya aitsin. Senin ataların bilgiye, gelişmeye, araştırmaya değer veren insanlardı. Ancak en önemli özellikleri sıcakkanlılıkları ve misafirperverlilikleri. Bütün yolların Mezopotamya'ya çıkması işte bundandır. Evet, sert ve ters bir tarafları vardır; ara ara yaşadığı topraklar kan ağlamıştır da. Fakat sabretmesine iyi bilirler: Tıpkı senin gibi...

Senin Ataların: Aztek!

Senin Ataların: Aztek!

Anılarına göre, senin atalarının Aztek olduğunu düşünüyoruz. Senin ataların oldukça gizemli, oldukça sırlı insanlardı: Tıpkı senin şu anda olduğun gibi, ki kafanın içindekileri çözebilmek için kendini çıldırasıya paralayacak birçok kişi var evet. Ayrıca atalarından sana kalan oldukça acayip bir zeka ve bilgi seviyesi de var.

Senin Ataların: Kızılderili!

Senin Ataların: Kızılderili!

Anılarına göre, senin atalarının kızılderili olduğu konusunda neredeyse eminiz. Ataların bir arada yaşamaya, önce kendine sonra başkasına saygı duymaya, kardeşliğe önem ve değer veren insanlardı. Ayrıca doğayla bir bütün içinde yaşamayı de iyi bilirlerdi. Kendi hallerindeydiler, kimseye bir zararları da olmadı. İşte şimdi anlıyorsun değil mi, bu özelliklerinin nereden geldiğini?

Senin Ataların: Romalı!

Senin Ataların: Romalı!

Anılarına göre, senin atalarının Romalı olduğunu tahmin ediyoruz. Senin ataların güçlü ve dirayetli bir karaktere sahipti. Asla geri vites yapmayan, sürekli ilerleyen, tam bir fatih yani. Sonuna kadar özgür ve bireyseldiler; işte sürekli kavga edip, birbirleriyle mücadele etmeleri bundandır; çünkü hep en iyisini kendilerinin bildiğini düşünürlerdi, 'ben bilirim'cilerdi yani. Senin durumun da bundan farksız; bu kişilik özellikleri sana Romalı atalarından miras kalmış; sayın 21. Yüzyıl'ın fatihi :)

Senin Ataların: Avrupa Soylusu!

Senin Ataların: Avrupa Soylusu!

Anılarına göre, senin ataların Avrupa Soylusuydu. Şimdi Frenk mi, Cermen mi, yoksa Anglosakson mu bilmiyoruz; ama senin atalarının saraylarda yaşayıp, o kültürde eğitildiğini çok iyi biliyoruz. İşte senin oldukça klas, kral/kraliçe, soylu, kültürlü ve elit tavırların soylu atalarından miras kalmış sana. Bizce demokrasiler yıkılıp, yerine krallıklar yeniden gelse, sen kral/kraliçe olabilirsin! Yönet bizi haşmetmeap :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1513
526
395
241
103
93
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın