Görüş Bildir
Haberler
Android Wear İşletim Sistemli Akıllı Saatler Artık iPhone Uyumlu

Android Wear İşletim Sistemli Akıllı Saatler Artık iPhone Uyumlu

Deniz Gök
31.08.2015 - 21:22 Son Güncelleme: 01.09.2015 - 12:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzunca bir süredir merakla beklenen resmi açıklama nihayet geldi. Artık Android Wear işletim sistemiyle çalışan akıllı saatleri iPhone’la birlikte kullanmak mümkün olacak.

Akıllı saat tarafında yaşanan işletim sistemi karmaşası iPhone uyumlu hale gelen Android Wear ile bir nebze olsun çözülmüş oluyor. iPhone’la kullanabileceğiniz akıllı saatlerin sayısı artıyor.

iOS 8,2 ve üstü işletim sistemi yüklü iPhone 5, 5c, 5s, 6, veya 6 Plus ile bugünden itibaren Android Wear uyumlu hale geliyor. Bu sayede Android Wear yüklü akıllı saatiniz ve iPhone’unuzu eşleştirerek gelen çağrıları, mesajları ve bildirimleri görüntülemek mümkün olacak. 

Aynı zamanda aktivite takibi için hedeflerinizi belirleyebilir, günlük veya haftalık olarak raporlar oluşturabilirsiniz. Uyumlu cihazlarla adımlarınızı, koşularınız ve kalp ritminizi de takip etmek mümkün. “Ok Google” yeteneklerinin de iPhone ile eşleşmiş cihazlarda çalışıyor.

iPhone uyumu açıklanan ilk akıllı saat LG Watch Urbane. Yeni nesil Huawei, Asus ve Motorola markalı akıllı saatler için de çok yakında güncelleme yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0