Görüş Bildir
Haberler
Amy Winehouse'un Heykeli Dikilecek

Amy Winehouse'un Heykeli Dikilecek

Batuhan
22.08.2014 - 16:02

2011’de hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un yaşadığı ve çalıştığı Camden’a bir heykeli dikilecek.

Pop müzik tarihinin en sıradışı ve başarılı müzisyenlerinden biri olan Amy Winehouse’un İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşadığı, çalışmalarını gerçekleştirdiği ve hayatını kaybettiği Camden’a bir heykeli dikilecek. Winehouse'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, heykelin sanatçının 31'inci doğum günü olan 14 Eylül'de açılacağı belirtildi.

Heykeltıraş Scott Eaton tarafından yapılacak bronz heykel, Londra'nın en popüler yerleşim merkezlerinden biri olan Camden'da yer alacak. Şarkıcının babası Mitch Winehouse, heykelin önce Roundhouse konser salonu dışına dikilmesinin planlandığını, ancak daha sonra şarkıcının hayranlarını ulaşabilir olması için Camden'in merkezine taşınmasına karar verildiğini söyledi.

Ünlü sanatçı, Temmuz 2011'de Camden'deki evinde aşırı alkol tüketimi nedeniyle 27 yaşında hayata veda etmişti.

14 Eylül 1983 doğumlu Amy Winehouse, 23 Temmuz 2011’de hayatını kaybetmişti. Farklı müziği ve vokal teknikleri ile 2006 yılında altı dalda Grammy Ödülü kazandı. Madde bağımlılığı ve ruhsal dengesindeki karışıklıklar sebebiyle fırtınalı bir yaşam süren Winehouse, İngiltere’de 2000’lerin en çok satan albümlerinden birine de imza attı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/amy...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
okisi

hayatımda okuduğum en house lu yazıydı amk zaten bunlar anlaşmış hepsi 27 diyince ölüyor bkz. kurt cobain jimi hendrix bu vb.