Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Milletvekili FETÖ'yü Amerika'da Ziyaret Ettiğini İtiraf Etti: 'Siyasette Yükselmek İçin'

AKP'li Milletvekili FETÖ'yü Amerika'da Ziyaret Ettiğini İtiraf Etti: 'Siyasette Yükselmek İçin'

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can'ın partisinin il başkanlığında yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'i işaret ederek, 'Arkadaşlar ben Amerika'ya gittim. Ziyaret ettik. 17/25 Aralık arifesinden önce gerek siyasette, gerek ticarette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü gazetesinden Halil Ataş'ın haberine göre, sosyal medyada AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’a ait bir dikkat çeken bir videosu yayımlandı. Videoda FETÖ lideri Gülen’e işaret eden AKP’li Can’ın itirafı sosyal medyada tartışma yarattı.

'Yükselme o yolla oluyordu'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
32
22
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Vatansızlarda şöyle bir arsızlık var, insanlara FETÖ'cü ithamı attıkları zaman kendilerinin aklandığını ve siyasi tarihin değiştiğini zannediyorlar. Yok öyle... Devamını Gör

rbt rbty

biliyoruz bunları, asıl fetöcüleri ve fetönün nasıl güçlendiğini çok iyi biliyoruz, devlet kurumlarını ele geçirilmesine yardımcı olanları da çok iyi biliyor... Devamını Gör

Umit Eroglu

Yükselmek için elini eteğini öptüğünüzle böyle kavgalıysanız, ekmeğini yeyip suyunu içtiğiniz vatanınızın a…a koymuşsunuzdur çoktan.