Görüş Bildir
Haberler
AKP'li Belediye Korona Yasaklarını Hiçe Saydı: Alişan ve Demet Akalın İçin Restoran Açıldı, Sıra Gecesi Düzenlendi

etiket AKP'li Belediye Korona Yasaklarını Hiçe Saydı: Alişan ve Demet Akalın İçin Restoran Açıldı, Sıra Gecesi Düzenlendi

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağını şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için deldi. Yasağı delen Demet Akalın'ın, o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşması ise dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemle hızla yükselişe geçen koronavirüs vakaları nedeniyle hükümet bir dizi önlemler almıştı. Bunlardan birisi de restoranların müşteri kabul etme kısıtlamasıydı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı.

İkilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

İkilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

'Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor'

'Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor'

Yasağa rağmen şarkıcılar için restoran yasağının delinmesine tepki gösteren Eyyübiye ilçe belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından şu tepkiyi gösterdi:

“Esnafa günah, belediyeye mübah mı? Sayın Valim Abdullah Erin restaurant ve lokantalar sadece paket servisi olacaktı. Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor ise vatandaş ne yapsın. Gereğini yapmanız dileğiyle'

Bu haberler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
167
48
10
10
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?