Görüş Bildir
Haberler
Ak Saray'ı Satılığa Çıkardılar

Ak Saray'ı Satılığa Çıkardılar

Ulaş
20.11.2014 - 19:00
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülke gündemindeki tartışmalı konuları alaya almak isteyenler, daha büyük kitlelere ulaşmak için giderek yaygınlaşan interneti kullanmaya devam ediyor. Bununla ilgili son gelişme de ‘Ak Saray' olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görüldü.

Bir vatandaş, hurriyetemlak.com isimli emlak sitesine Ak Saray'ın satılık ilanını koydu. ‘Kaçak' olduğu yönünde iddialara da konu olan saray için 1 milyon dolar bedel isteyen şahıs, ilana ‘SAHİBİNDEN AOÇ'DE 1000 ODALI LÜKS SARAY' başlığını attı. İlan internet sitesinden kısa bir bir süre sonra kaldırıldı.

İlan sahibini ‘Tayyip Erdoğan' olarak belirten şahıs, ilanın altındaki açıklama kısmına ise şu ifadeleri yazdı:

'Evet değerli vatandaşlarım. Milli iradeyi hazmedemeyen bazı mihraklar, bu sarayı gündeme getirerek istismar ettiği için, zaten milletimin olan bu sarayı milletime satıyorum.Sistem kabul etmediği için yazamadım.

Sarayımızın fiyatı 1 milyon Amerikan doları. Pazarlık payı var.

Saray yerin altında 4, yerin üstünde 4 olmak üzere toplam 8 kat. Şimdilik 1000 odası var. Şu an yapılan kısımlarla oda sayısı 5000'i bulacak. Mahkeme yapımı durdurduğu için, şu an ruhsat yok. Ama yeni HSYK'nın atayacağı hakimler ile bu problem çözülecek. Recep Tayyip Erdoğan'

  • Zaman
Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_ak-sar...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0