Görüş Bildir
Haberler
Adriano'ya Uyuşturucu Soruşturması

Adriano'ya Uyuşturucu Soruşturması

Batuhan
05.11.2014 - 12:17

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro için ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiası ile soruşturma açıldı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, ülkesindeki bir uyuşturucu tacirine motosiklet hediye ettiği öne sürülen Adriano hakkında, bu motosikletin uyuşturucu trafiğinde kullanıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Rio de Janeiro'da polis tarafından sorgulanan 32 yaşındaki futbolcunun ülkeden ayrılmasını engellemek için pasaportuna el konuldu. Adriano mahkeme önünde suçlu bulunması halinde 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek. Adriano daha önce de 2010'da bir uyuşturucu satıcısının annesine ait olduğu iddia edilen ve dağıtımda kullanıldığı öne sürülen bir motosiklet satın aldığı gerekçesiyle soruşturma geçirmişti.

Kariyerinde en önemli çıkışı İtalya'nın Parma ile Inter kulüplerinde yaşayan ve çıktığı 152 karşılaşmada 70 kez fileleri havalandıran Adriano, daha sonra düşüş yaşamış ve formasını giydiği ülkesindeki Corinthians, Flamengo ve Atletico Paranaense gibi takımlarda da çok az forma şansı bulabilmişti. Nisan ayından bu yana futboldan uzak olan ve Fransa İkinci Futbol Ligi takımlarından Le Havre ile anlaşarak yeşil sahalara dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu, geride kalan günlerde bu kulüple görüşmek için Fransa'ya gitmişti.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/adrian...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0