Görüş Bildir
Haberler
A Haber'de Tepki Çeken Fethullah Gülen Videosu

A Haber'de Tepki Çeken Fethullah Gülen Videosu

Batuhan
06.05.2014 - 10:18 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 12:00

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset, izleyenlerine tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Tüm gün 'Bugüne dek hiçbir yerde görmediğiniz Fethullah Gülen videoları yayınlayacağız' şeklinde reklamı yapılan Yüzde Yüz Siyaset'ten Gülen'in eski vaazları çıktı.

Programda ayrıca bir de skandal yaşandı.

TEPKİLER GELİNCE 'KÜÇÜK FETHULLAH'I AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDILAR

Sevilay Yükselir'in 'Fethullah Gülen birine kızdığı zaman nasıl değişiyor? Kendinden geçiyor' diye iştahla yayınlandığı video, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Fidel Okan tarafından açıklığa kavuşturuldu.

Videoda, Fethullah Gülen Necdet Başarır'a sinirleniyor ve 'Necdet hoca bundan böyle küçük Fethullah'ın babasıdır' diyor. Ancak burada Gülen, Yükselir'in ima ettiği manada konuşmuyor.

KİME, NEDEN 'KÜÇÜK FETHULLAH' DEDİĞİNİ BİLDİKLERİ HALDE ALGI OLUŞTURMAK İSTEDİLER

Fethullah Gülen'in yayınlanan kasetinde 'Küçük Fethullah' dediği kişi Necdet Başarır'ın oğludur. Gülen, sitem ederken 'Biz de bundan böyle Necdet Başarır'ı küçük Fethullah'ın babası olarak anarız' demek istemektedir. Sevilay Yükselir, kaseti yayına verirken bu gerçeği gizleyerek negatif bir algı oluşturmaya çalıştı. Fidel Okan'ın gerçeği açıklamasının ardından, Sevilay Yükselir 'Aslında çok kötü sözler söylediği videolar var, ama burada video eksik' diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

ensonhaber.com

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/a-haberde-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0