Görüş Bildir
Haberler
7 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

7 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

adem kara
07.01.2014 - 09:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

7 Ocak 2014 KOÇ Burcu Yorumu:

Yeni tanışacağınız kişilerle maddi yapılanmaya girebilir ve ortak kazançlar tablosu altında bir takım çalışmalara yönelebilirsiniz. Bugün, her konuda çeşitli ve farklı olaylar ortaya çıkacak. Sezgilerinize güvenmenize rağmen, mantığınız her zamana çok daha fazla değer kazanıyor. Beklediğiniz haberler gündemde.

7 Ocak 2014 BOĞA Burcu Yorumu:

Maddi konularla ilgili planladığınız konuların gündeme gelmesi, sizi bazı yönlerden rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Bugün, bir çok bağlayıcı olayların ardı sıra gündeme gelmesiyle, yaşamınıza farklı bir bakış açısı gelecektir. 

7 Ocak 2014 İKİZLER Burcu Yorumu:

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek. 

7 Ocak 2014 YENGEÇ Burcu Yorumu:

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız. 

7 Ocak 2014 ASLAN Burcu Yorumu:

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor.Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz.

7 Ocak 2014 BAŞAK Burcu Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün,iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınız iş ilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz. 

7 Ocak 2014 TERAZİ Burcu Yorumu:

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz.Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan duyguları açığa çıkıyor..

7 Ocak 2014 AKREP Burcu Yorumu:

Sizin derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Karşı tarafın sistemli fakat kendinizi ağırdan alan davranışları karşısında sıkılabilirsiniz. Sabırlı olun. 

7 Ocak 2014 YAY Burcu Yorumu:

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden yola çıkarak, onların kapasitesinden faydalanabilirsiniz.

7 Ocak 2014 OĞLAK Burcu Yorumu:

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız. 

7 Ocak 2014 KOVA Burcu Yorumu:

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

7 Ocak 2014 BALIK Burcu Yorumu:

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0