Görüş Bildir
Haberler
6 Farklı Bakış Açısıyla Sevgililer Günü

6 Farklı Bakış Açısıyla Sevgililer Günü

HKO Company
24.01.2015 - 11:46 Son Güncelleme: 26.01.2015 - 17:58

14 Şubat: Kime Göre Ne Günü?

14 Şubat; bir aşk bayramı mı, kapitalizm furyası mı, batı kültürü dayatması mı, yoksa 13 Şubat'tan sonraki gün mü?

14 Şubat Sevgililer Günü'ne az kalmasıyla beraber insanların düşüncelerini sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bayram Gibi Kutlayanlar

1. Bayram Gibi Kutlayanlar

Bu gruptaki insanlar bu güne bir 'Aşk Bayramı' olarak bakarlar. Yeni yıl takvimini aldıkları an ikinci sayfayı açarlar ve 14 Şubat'ı kalp şeklinde işaretlerler. Bu gruptakilerin en yaygın yaptıkları elinde 'I love You' yazan bir kalp tutan dev oyuncak ayılardır.

2. 14 Şubat Ekonomistleri

2. 14 Şubat Ekonomistleri

Bu gruptaki insanlar genelde bekar erkeklerden oluşur. Ne zaman Sevgililer Günü konusu açılsa; 'Sevgililer Günü bir para tuzağı.' diyerek noktayı koyarlar. O gün yapılan alışverişleri boykot ederler. Bu güne karşı tepkililerdir.

3. Nötrler

3. Nötrler

Bu gruptaki insanlar için bu gün 13 Şubat'tan bir sonraki sıradan bir gündür. Bu grup üyeleri çoğunlukla bu günün Sevgililer Günü olduğunun bile farkında değildir. Onlar için bir şey ifade etmese de karşı duruşları olmaz. Ancak bu grup mensupları uzun vadede 1. ve 2. gruplara geçebilir.

4. Kültür Tehdidi Olarak Görenler

4. Kültür Tehdidi Olarak Görenler

Başını Hintlilerin çektiği bu grup mensupları Sevgililer Günü'nü bir kültür tehdidi olarak görürler. Batının bir dayatması olarak bakan bu insanlar için böyle günleri kutlayanlar cezalandırılmalıdır.

5. Mağaza Sahipleri

5. Mağaza Sahipleri

İşte sevgililer Günü'nü aylar önceden bekleyen bir grup daha. İnsanların o gün almak isteyebileceği her şeyi hazırlar ve o güne ekstra gün olarak bakarlar. Bakış açıları gereği 2. grupla hiç anlaşamazlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hedef Olarak Görenler

6. Hedef Olarak Görenler

Bu gruptakiler 14 Şubat Günü'nü final olarak görürler. Amaçları bellidir, 14 Şubat'a kadar birini bulmak. 14 Şubat günü sınav sonuçlanır ve başarı durumuna göre 1. ve 2. gruplara yerleşirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın