Görüş Bildir
Haberler
4 Mart 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

4 Mart 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
04.03.2014 - 09:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

4 Mart 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Koç burcu insanları bugünü heyecan günü ilan edebilirler. Akıllarında olan ama kimseler söylemeyi başaramadıkları bir şey gerçekleşebilir.Çevrelerinde kendilerini çok zorlayan aileden biri yüzünden canları biraz sıkılacak.Ama yine de enerjilerini yüksek tutmaya çalışacaklar.Planladıkları işler konusunda biraz savruk davranıyorlar ama bu işler onlara iyi geliyor.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğalar bugün neşeliler.Hayatlarının aslında hiç de fena gitmediği kanaatine varacaklar.Şükretmek için uygun bir gün.Ama Boğaların çevrelerinde bulunan bazıinsanlar, onların bu gününü de berbat edebilirler.Bazı arkadaş ya da akrabaları ile sohbet etme şansı bulabilecekler. Parasal anlamda bir sıkıntıları var. Ödemek istemedikleri bir şeyi ödemek zorunda kalabilirler.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Üzülmeyin ! Hayatta her şey her zaman iyi gitmiyor. Siz işinize bakın.Doğrular mutlaka sizi bulacak. Söz verip de sözünü tutmayan biri canınızı sıkabilir ama aldırmayın.İnsanlar böyle işte.Neşenizi kaybetmemek için, kendinizi oldukça fazla zorlayacağa benziyorsunuz.Bu arada aile büyüklerinden birinin sizi takdir etmesi de, moralinizi düzeltecek.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Her şey olduğu kadar… İnsanlara değer vermek ise size özgü.Parasal anlamda çok güvendiğiniz biri sizi zora sokabilir.Siz buna çok da aldırmamaya çalışın. Yapınız gereği çok takılıyor olabilirsiniz ama, hayatın sonu değil bunlar.Çevrenizdeki iyi kalpliinsanlara sarılmaya bakın.Çünkü onlar sizi mutlu edecekler ve kafanızdaki dağınıklığı giderecekler.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar, çevrelerindeki bir insan ile ilgili olarak çalışacaklar.O insandan da bunun karşılığını alacaklar.Parasal anlamda bir beklenti içinde olmadıkları bir işten para kazanacak ve şaşıracaklar. Bu belki de maddi tutarı yüksek bir hediye de olabilir.Aslanlar bugün ve bu hafta hep parasal mutluluklar yaşayabilirler. Çevrelerindeki insanlara da bunlardan pay verecekler.Aslan paylaşmayı sever ve bunun da hakkını verecek.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başak burçlarının akıllarını karıştıran olaylar var.Çok uzun zamandır soru işareti olarak kafalarını meşgul eden bir şeyin, cevabını bulacaklar.Parasal sıkıntılarını bir kenara atacaklar.Sadece  çevrelerinde bulunan yakın biri ile ilgili bir sıkıntıları var. Onunla baş etmekte güçlük çekiyorlar.Başak burcu insanının düzenli ve tertipli haline başkaldıran bu kişi, can sıkacak gibi duruyor.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Terazi burcu insanının aklı başında bugün.Stresli birkaç iş atlatıp,parasal anlamda birrahatlama yaşayacaklar.Terazilerin dengesi dönem dönem şaşıyor ama bugün her şey dengede görünüyor.Bir ödeme için problem yaşayabilirsiniz ama çok da canınızı sıkmayacak. Sağdan soldan halledeceksiniz.Terazilerin güzel bir gün geçirmemeleri için hiçbir sebep yok…

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akrep burçlarının hayalleri o kadar büyük ki, akıllarının önüne geçtiği bile oluyor.Onların sessiz hallerinin altında aslında o kadar büyük cevherler var ki,kendileri bile farkında değiller.Bugün bu cevherlerini ortaya çıkarma şansı olacak.Para yönünden bonkör oldukları bir gün. Yarınlarını pek düşünmeden hareket ediyorlar ama şunu da söylemek lazım ki,hayranları pek çok.

Yay Burcu –(23 Kasım-22 Aralık)

Yay burcunun aklının alamadığı bir şeyler var ve bugün o düğüm çözülüyor.Eşi,dostu,arkadaşları ile uzun bir muhabbet içinde olacağı bir gün. Yayburçları ne istediklerinin farkındalar ve bu farkındalık kafalarını toplamaları yönünde güzel bir güne yol açacak.Maceraya atılmak için iyi bir gün değil ve maceralar bugün siz iyi gelmeyecek.

Oğlak Burcu-(23 Aralık-20 Ocak)

Oğlak burçları zafer ile döndükleri bir işten mutluluk duyacaklar.Onların zaferleri iş konusunda ve para anlamında. İnsan ilişkileri yönünde bir zafere ulaşamıyorlar bir türlü.Ancak  çevrelerinde onları seven insanlar var ve o insanlar sebebi ile manevi duyguları tadabiliyorlar.Ancak bugün o insanlardan birini kıracaklar ve pişmanlık içinde olacaklar.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kovalar hayata deli gibi asılmış durumdalar. Çalışmak ve daima çalışmak ile ilgili planları var. Bunu her ne kadar belli etmeseler de,yine de kendi istekleri bu. Kendilerine  yüksek hedefler koymuyorsunuz.Hedefi daha düşük tutup, yüksekle karşılaşınca mutlu oluyorsunuz.Kovalar akıllarını kullanarak, birkaç rakiplerini alt edecekler bugün.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar bugünü yeni bir milat olarak başlatacaklar.Kendilerini geri götüren adımlardan uzak durmaya çalışacaklar.Ama ara ara karamsarlığa kapılarak , sıfıra dönme ihtimalleri çok yüksek.Bu kadar strese  dayalı bir ortamda yaşamak çok kolay değil. Beklentileri için çalışmaya başlayan balıklar,beklentilerinin üstünü yakalayabilirler. Sadece çalışmaları ve vazgeçmemeleri gerekli.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0