Görüş Bildir
Haberler
30 Yaşına 30 Film Sığdıran Scarlett Johansson'un Mutlaka İzlemeniz Gereken 12 Filmi

30 Yaşına 30 Film Sığdıran Scarlett Johansson'un Mutlaka İzlemeniz Gereken 12 Filmi

Jason Bourne
20.01.2015 - 16:17 Son Güncelleme: 21.01.2015 - 01:45

1984 doğumlu olan ünlü oyuncu Scarlett Johansson film kariyerine 1994 yapımlı North filmiyle başladı O dönemin meşhur filmi Home Alone 3 (Evde Tek Başına 3) filminde de oynamıştır. 1998'de Robert Redford'un The Horse Whisperer filminde dikkat çekmeye başladı. 2001'de Ghost World ve 2003'te Lost in Translation filmleriyle yetişkin rollerine geçiş yapmaya başladı. 2005'te Woody Allen'ın Maç Sayısı filminde oynadı. 2006'da Christopher Nolan'ın Prestij filminde Olivia karakteriyle oyunculuk yeteneğini kanıtlamıştır.

2013'te ise Spike Jonze'un beğenilen filmi Aşk'ta (Her) gelişmiş bir işletim sistemi olan Samantha'yı seslendirdi.

Ünlü yönetmen Woody Allen'ın favori oyuncusudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Lucy 2014

12. Lucy 2014

IMDB: 6.4

Tür:Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Gerilim

Yönetmen:Luc Besson

Oyuncular:Morgan Freeman ,  Scarlett Johansson ,  Min-sik Choi , Analeigh Tipton ,  Amr Waked

Özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy'nin hikayesi anlatılıyor.

11. The Island (Ada) 2005

11. The Island (Ada) 2005

IMDB: 6.9

Tür:Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Gerilim

Yönetmen:Michael Bay

Oyuncular:Scarlett Johansson, Ewan McGregor, Sean Bean

Lincoln Six Eco (Ewan McGregor) ve Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da 'Ada' ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.

10. Girl With A Pearl Earring (İnci Küpeli Kız) 2003

10. Girl With A Pearl Earring (İnci Küpeli Kız) 2003

IMDB: 7.0

Tür:Biyografi ,  Dram ,  Romantik

Yönetmen:Peter Webber

Oyuncular:Scarlett Johansson, Colin Firth, Cillian Murphy, Anna Popplewell, Tom Wilkinson

1665 yılında Hollanda'sında geçen bu filmde on yedi yaşındaki Griet (Scarlett Johansson) babası bir iş kazasında kör kalınca ailesini geçindirmek için çalışmak zorunda kalır ve ressam Johannes Vermeer'in (Colin Firth)evinde hizmetçiliğe başlar. Griet , zamanla evli olan ressamın ilgisini çeker. Vermeer, onun yetiştirilme tarzı, eğitim düzeyi ve sosyal konum açısından çok farklı olmasına rağmen, renkler ve ışığı algılama kabiliyetini farkederek onu resimlerinin gizemli dünyasına çeker.Bu ortak yönlerinden dolayı aralarındaki hizmetçi-efendi ilişkisi yerini yakınlaşmaya bırakır.

9. Iron Man 2 2010

9. Iron Man 2 2010

IMDB: 7.1

Tür:Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera

Yönetmen:Jon Favreau

Oyuncular:Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany

Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Tony, yanında Pepper Potts ve James Rhodes ile birlikte yeni ittifaklar kurar ve büyük güçlerle yüzleşir.

8. We Bought A Zoo (Düşler Bahçesi) 2011

8. We Bought A Zoo (Düşler Bahçesi) 2011

IMDB: 7.1

Tür:Aile, Dram

Yönetmen:Cameron Crowe

Oyuncular:Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning, Colin Ford

Güney Californialı bir babanın yeni ailesini kırsal bir bölgeye taşıyıp orada kapanmamakla mücadele eden bir hayvanat bahçesini tamir ederek yeniden açmasının hikayesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Vicky Cristina Barcelona (Barselona Barselona) 2008

7. Vicky Cristina Barcelona (Barselona Barselona) 2008

IMDB: 7.2

Tür:Dram ,  Romantik

Yönetmen:Woody Allen

Oyuncular:Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier Bardem, Rebecca Hall, Patricia Clarkson

Amerikalı Vicky ve Cristina İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli sanatçı (Javier Bardem) ve onun güzel fakat dengesiz eski eşi (Penélope Cruz) ile tanışırlar. Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzere olan muhafazakar bir kadındır. Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır.

6. Ghost World (Hayalet Dünya) 2001

6. Ghost World (Hayalet Dünya) 2001

IMDB: 7.5

Tür:Dram ,  Komedi

Yönetmen:Terry Zwigoff

Oyuncular:Scarlett Johansson, Thora Birch

Enid (Thora Birch) ve Rebecca (Scarlett Johansson) liseden yeni mezun olmuş iki yakın arkadaştır. Rebecca bir kafede iş bulur ve kendine bir daire tutmaya karar verir. Enid ise çok karamsar bir kızdır ve bütün işleri gereksiz, bütün insanları ise aptal ve serseri olarak görmektedir. Fakat hayatı, saplantılı ve yalnız bir kolleksiyoncu olan Seymour (Steve Buscemi) ile tanışınca birden bire değişir, böyle birine karşı hissetmeyeceğini sandığı garip duygular içindedir artık.Daniel Clowes'un underground çizgiromanından Terry Zwigoff tarafından beyazperdeye aktarılan film, pek çok eleştirmen tarafından 2001'in en iyi filmi olarak gösterildi.

5. Match Point (Maç Sayısı) 2005

5. Match Point (Maç Sayısı) 2005

IMDB: 7.7

Tür:Dram ,  Gerilim ,  Suç

Yönetmen:Woody Allen

Oyuncular:Scarlett Johansson, Brian Cox, Matthew Goode, Emily Mortimer

Genç tenis eğitmeni Chris Wilton (Rhys-Meyers), zengin bir ailenin oğlu olan Tom’a verdiği özel dersler sayesinde yüksek sınıftan insanlarla yakınlaşma şansına sahip olur. Tom’un kızkardeşi Chloe ile flört ederken, onun femme-fatale ve esrarengiz sevgilisi Nora’ya (Scarlett Johansson) aşık olur. Chloe ile evlendikten sonra da Nora ile yasak ilişkisi devam eder. Nora’ya sahip olmayı, aynı zamanda da evlilikle kazandığı zenginliğin devam etmesini istemektedir. Chris’in seçim yapması gerekmektedir. Aşk mı yoksa servet mi?

4. Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri) 2014

4. Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika: Kış Askeri) 2014

IMDB: 7.8

Tür:Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera

Yönetmen:Anthony Russo,  Joe Russo

Oyuncular:Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Stan Lee

3. Lost In Translation (Bir Konuşabilse) 2003

3. Lost In Translation (Bir Konuşabilse) 2003

IMDB: 7.8

Tür:Dram

Yönetmen:Sofia Coppola

Oyuncular:Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi, Bill Murray, Catherine Lamber, Akiko Takeshita

Bob Haris ve Charlotte Tokyo’da ikİ Amerikalıdır. Bob, Tokyo’ya bir viski reklamında oynamak için gelmiştir, Charlotte ise işkolik bir fotoğrafçı olan kocasının peşinden sürüklenmiştir. Her ikisini de uyku tutmayınca, bir gece lüks bir otelin barında yolları kesişir.

Bu buluşmanın sonunda aralarında sıkı bir dostluk başlayacaktır. Birlikte Tokyo’yu keşfe çıkarlar, Tokyolularla aralarında çok komik olaylar geçer ve sonunda bambaşka yaşamların mümkün olduğunu keşfederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. The Avengers (Yenilmezler) 2012

2. The Avengers (Yenilmezler) 2012

IMDB: 8.2

Tür:Aksiyon ,  Macera

Yönetmen:Joss Whedon

Oyuncular:Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Gwyneth Paltrow

Yenilmezler, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaştığı bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikayeden senaryolşatırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel’in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan “The Avengers”tan uyarlandı. Aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun.

1. The Prestige (Prestij) 2006

1. The Prestige (Prestij) 2006

IMDB: 8.5

Tür:Dram ,  Fantastik ,  Gerilim

Yönetmen:Christopher Nolan

Oyuncular:Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Michael Caine, Rebecca Hall

Christopher Nolan’dan illüzyon kumaşından örülmüş bir macera. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri’nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor. Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
54
14
12
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hasomotikom

Ek bilgi : İnanılmaz İslam düşmanı ve yahudidir

Emre deveci

Lucy'yi unutmussunuz

derinin altında diye bir filmi vardı 2014 yapımı bu kadar rezil kepaze bir filmde nasıl oynar diye sormuştum kendime...