Görüş Bildir
Haberler
21 Nisan 2024 Jüpiter Uranüs Kavuşumuna Dikkat!

etiket 21 Nisan 2024 Jüpiter Uranüs Kavuşumuna Dikkat!

Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman? Bilemem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!

- Hz. Mevlana

21 Nisan tarihini not edin. On yıllık bir döngü bitip on yıllık bir süreç başlıyor. Kitleleri yöneten devrimlerin gezegeni Uranüs, iyiliğin büyümenin şansın gezegeni Jüpiter ile kavuşuyor. 10 sene önce yaşadıklarınızı düşünün; hatalarınız, yanılgılarınız, yanlışlarınız ve size yapılan haksızlıklar, olumlu olumsuz olaylar nelerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yarım kalan meseleler tamamlanacak ve yeni bir döngü başlayacak

Yarım kalan meseleler tamamlanacak ve yeni bir döngü başlayacak

Arınıp şifalanmakta benzer olaylar bu döngüde karşımıza çıkarken aynı tekrarlarla azap da pişmanlık da kalmak da bizlerin seçimi. Dünyada ve ülkemizde önemli kişilere saldırılar, gayri resmi-gayri ahlaki ilişkilerin gün yüzüne çıkması, depremlerde artış ve dünya ekonomisini yakından ilgilendiren gelişmeler, iflaslar ve yeni yasalar karşımıza çıkabilir. Özellikle bu güçlü enerjinin Mayıs sonuna kadar her geçen gün daha da yoğun olarak bizleri etkileyeceğini bilelim.

Doğum haritalarınızda Jüpiter ve Uranüs hangi evde, hangi burçta yerleşmiş bu önemli. Gezegensel etki doğum haritalarınızı nasıl etkileyecek? Bu döngüde mutlaka uzman bir gökyüzü rehberinden doğum haritanızın analizini yaptırmanız faydalı olacaktır. Bu enerjiler altında ihanete hizmet eden, karanlıkla beslenen, hırsı, öfkesi, bencilliği ve kibir duygusu ile can yakanlar, maddi manevi zarara sebebiyet verenler cehennem ateşini yeryüzü aleminde hissedecekler.

Allah tuzak kuranların en güçlüsüdür. Hiçbir zaman kötülük üzerine tuzak kurmaz. Ama kötülükleri önlemek için, tuzak kuranların kurdukları tuzakları başlarına geçirmek için, inkâr edenlere karşı en hayırlı tuzakları kurar. Hak adalet en yüce hayrımıza iyilerden yana olsun.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0