Görüş Bildir
Haberler
2024 Yılı Türkiye Astrolojisi

etiket 2024 Yılı Türkiye Astrolojisi

Hakan Kalkan
03.10.2023 - 12:21 Son Güncelleme: 03.10.2023 - 14:51

Üçlememizin son bölümü olan ‘’2024 Yılı Türkiye Astrolojisi’’ isimli köşe yazıma hoş geldiniz. Genelde biz astrologlar ülkemiz hakkında yorum yapmaktan kaçınırız. Zira insanlar yazılarımızı tarafsız şekilde okuyup değerlendirmektense siyasi görüşlerine göre okuyup değerlendirme yapmayı tercih ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 yılında başka bir ulusal yayın kuruluşu için ‘’2022 yılı Türkiye astrolojisi’’ isimli bir köşe yazısı yazmış ve yalnızca gerçekleri söylediğim için toplumun bir kesimi tarafından sosyal medyada bolca hakarete uğramıştım.

2021 yılında başka bir ulusal yayın kuruluşu için ‘’2022 yılı Türkiye astrolojisi’’ isimli bir köşe yazısı yazmış ve yalnızca gerçekleri söylediğim için toplumun bir kesimi tarafından sosyal medyada bolca hakarete uğramıştım.

Zira o dönem toplumun bir kesiminde erken seçim olacağına ve bu seçim sonucunda hükümetin değişeceği ne dair bir inanç vardı. Ben de ‘’Hayır, hiçbir şart altında erken seçim olmayacak ve hükümet değişmeyecek.’’ demiştim. O yazıma Google aracılığıyla ulaşabilir ve okuyabilirsiniz. O köşe yazımdan dolayı hiç pişman değilim. Zira gerçekleri söyledim ve linç edildim. Bugün ise haklı olduğum ortaya çıktı ve bunun gururunu yaşıyorum. O dönem bana edilen her küfür bu dönem göğsümde taşıdığım madalyadır.

Fakat toplumdan önce bence astrologlar ülkemiz hakkında öngörüde bulunurken siyasi görüşlerini bir kenara bırakmalılar. Astrologlar ülkemiz hakkında yaptıkları öngörülerini tarafsız ve kendi duygularını katmadan yapmalılar. 2023 yılında ülkemizde birçok astrolog meslek etik kurallarını unutarak yalnızca siyasi görülerine göre yorum yaptılar. Bu astrologlar açık ve net bir şekilde toplumu yanılttılar ve toplumun astrolojiye olan güvenini sarstılar. 

Bu konu üzerine saatlerce televizyon yayını yapabilir ve sayfalarca makale yazabilirim. Çünkü söylenecek çok söz var. Lakin bazen susmak en iyi cevaptır. Tabii işini layıkıyla yapan her meslektaşımı tenzih ederim.

Ülkelerinde bizler gibi güneş ve yükselen burçları vardır. Türkiye’nin güneş burcu akrep, yükselen burcu ise yengeçtir. Yani Türkiye bir insan olsaydı, çok güzel bir kadın veya çok yakışıklı bir erkek olurdu diyebiliriz. Lakin ülkelerin doğum haritası analizi yapılırken evlerin anlamlarının değiştiğini unutmamak gerekir.

Haydi, isterseniz lafı daha fazla uzatmadan 2024 yılını ele alalım…

2024 yılı Türkiye astrolojisi

2024 yılı Türkiye astrolojisi

Ekonomi

Aslına bakıldığında Türkiye’nin ekonomisine ve itibarına etki eden ilk önemli gezegen hareketi 14 Ekim 2023 günü gerçekleşecek güneş tutulması olacak ve bu tutulmayı 2024 yılının nisan ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması da destekleyecek. Bu tutulmalar astroloji haritasında ülkemizin 4 ve 10 numaralı evlerine etki edecek. Elimizdeki bu verilerle ülkemizin ekonomik açıdan 2024 yılında daha iyi ve istikrarlı olacağını söyleyebiliriz, ki zaten bence 2024 yılı ekonomideki düzelmenin başlangıç yılı olarak hatırlanacak.

Siyaset

Malumunuz 2024 yılında bir yerel seçim var. Bu seçim Türk siyasi tarihinin dönüm noktası olacak. Zira muhalefet partileri seçimi kaybedecek ve iktidar partisi seçimi kazanacak. Özellikle ana muhalefet partisinde büyük değişimler olacak. Bir not; bu değişimler sayesinde, önümüzdeki 5 yıl içerisinde ortaya çıkacak olan yeni bir lider uzun yıllar ülkemizin geleceğine yön verecek. Yılın son 3 ayında ise yeni anayasa tartışmaları gündeme gelecek ve bu tartışmalar ülkemizde çeşitli gerginliklere neden olacak.

Komşularla ilişkiler

20 Ocak tarihinde Plüton kova burcuna geçiş yapacak ve 20 yıl boyunca orada kalacak. Kova burcundaki bu hareketlilik ülkemizin 8. evinde etkili olacak. Plüton’un bu hareketiyle beraber ülkemiz hedeflerine doğru daha istikrarlı ve kararlı bir şekilde ilerleyecek lakin bu ilerleyiş ülkemize birçok düşman kazandıracak. Özellikle ülkemizin ekonomisine bazı saldırılar olacak. Bu yüzden ekonomik açıdan her türlü tedbiri almalıyız lakin ülkemiz bu süreçte düşman edindiği kadar da sağlam dostluklarda kuracak ve kendi çıkarlarını koruyan anlaşmalar yapacak.

Halk sağlığı

2024 yılında halk sağlığını tehdit edecek bir salgın beklemiyorum. Depremler konusunda ise gelecekteki 7 yılda çok ama çok dikkatli olmalıyız.

Yer altı zenginlikleri

Bu açıdan bakıldığında 2024 yılında Türkiye’nin yer altı zenginliklerini çıkarma ve işleme konusunda büyük adımlar atacağını ve bu adımların ülkemizin geleceğine etki edeceğini söyleyebilirim.

Son söz

Bu ülke bayrağıyla, ezanıyla ve toprağıyla hepimizin. Hepimize yetecek kadar büyük, hepimizi besleyecek kadar verimli, hepimizi koruyacak kadar güçlü bir ülkemiz var. Bunu unutmayalım ve bunula gurur duyalım. Geriye kalan her sorun elbet bir gün çözülecektir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi  'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.'

Instagram

Facebook

YouTube

Web

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
8
6
1
1
0