Görüş Bildir
Haberler
2016 Onların Yılı: Ünlüler Dünyasında Bebek Heyecanı Yaşayan 17 Hamile Kadın

etiket 2016 Onların Yılı: Ünlüler Dünyasında Bebek Heyecanı Yaşayan 17 Hamile Kadın

cokiyiya
27.06.2016 - 21:11

2016, ünlü çiftler için, ailelerine yeni katılacak olan minnoşlar açısından oldukça güzel bir yıl! Bildiğiniz üzere bu yıl, ünlülere oldukça bereketli geldi. Hem çok fazla ünlü evlendi hem de çok fazla ünlü hamile olduğu açıkladı.

Biz de sizler için 2016'da bebek bekleyen ünlülerin listesini hazırladık. Listemizde kimler yok ki? Blake Lively, Özgü Namal ve Liv Tyler gibi ikinci hatta üçüncü çocuğunu bekleyen ünlüler olduğu gibi Behati Prinsloo, Bar Rafaeli ve Gülşen gibi ilk bebeğin heyecanını yaşanlar da var. 🚼

İşte, 2016'nın hamile ünlüleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Behati Prinsloo

1. Behati Prinsloo

Maroon 5’ın yakışıklı solisti Adam Levine ve Victoria’s Secret’in güzel meleği Behati Prinsloo çifti ilk çocuklarını heyecanla bekleyen ünlüler arasında… 20 Eylül’de minik kızını kucağına alacak olan Behati, gün sayıyor.

2. Candice Swanepoel

2. Candice Swanepoel

İlk çocuğun heyecanı bir başka derler. Bu heyecana ortak olan bir başka çiftimiz ise, Candice Swanepoel ve nişansılısı Hermann Nicoli! Victoria’s Secret'ın güzel meleği, yakın arkadaşı Behati ile aynı dönemde doğum heyecanını yaşacak.

3. Gülşen

3. Gülşen

Önümüzdeki Temmuz ayında evleneceklerini açıklayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, sürpriz bir kararla Barselona'da evlendi. Bu ani kararın sebebi ise çiftin ilk bebeklerini bekliyor olması... Düğünde oldukça dar bir gelinlik giyen Gülşen'in hamile olduğu pek anlaşılmasa da şarkıcının üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

4. Tess Holliday

4. Tess Holliday

Yaptığı işlerle kendinden sıkça bahsettiren büyük beden model Tess Holliday de 2016'da bebek heyecanı yaşayanlardan... 10 yaşında bir oğlu olan Tess, ikinci bebeğine hamile!

5. Mila Kunis

5. Mila Kunis

İkinci bebek demişken... Mila Kunis ve yakışıklı eşi Ashton Kutcher da ikinci bebeklerini heyecan içinde bekliyen ünlülerden... Nasıl olmasınlar ki aileleri genişliyor, kızları Wyatt'a kardeş geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Emily Blunt

6. Emily Blunt

Emily Blunt ve eşi John Krasinski de bu sene bebek bekleyen ünlülerden... Çiftin yaşadıkları heyecan aslında onlara da tanıdık. Çünkü Emily ve John, Hazel adındaki kızlarını henüz 2 sene önce kucaklarına almışlardı.

7. Özgü Namal

7. Özgü Namal

Sevgilisi Serdar Oral'dan olan oğlu Nefes'le birlikte ilk kez anneliği tadan Özgü Namal, şimdilerde ikinci bebeğine hamile! Yaklaşık 3 aylık hamile olan güzel oyuncu, Nefes'te olduğu gibi bu doğumunu da hipnoz yöntemiyle yapacağını açıkladı.

8. Liv Tyler

8. Liv Tyler

Artık, ünlülerin özel hayatlarına dair tüm detayları sosyal medyadan öğrenmek münkün! Özellikle de Instagram'dan...

Liv Tyler ve nişanlısı Dave Gardner de ikinci bebeklerini beklediklerini Instagram'dan sevenleriyle paylaştılar. Bu minik, Milo ve Sailor Gene'den sonra Liv Tyler'ın üçüncü çocuğu olacak. Çift, aynı zamanda 11 yaşındaki Milo ve 9 yaşındaki Grey'in de ebeveynliğini yapmakta...

9. Black Chyna

9. Black Chyna

Her listede bir Kardashian olduğu gibi gözler bu listede de onları aramıyor değil! Listemizde bir Kardashian olmasa da en azından adı geçiyor.😂

Black Chyna ve nişanlısı Rob Kardashian çifti de ilk çocuklarını kucaklamak için gün sayan ünlülerden... Eski rapçi sevgilisi Tyga'dan 3 yaşında bir oğlu olan Chyna'nın bu ikinci hamileliği.

10. Olivia Wilde

10. Olivia Wilde

Olivia da bebek beklediğini Instagram'dan duyuran ünlüler arasında... Bu güzel haberi Nisan ayında duyuran Olivia ve nişanlısı Jason Sudeikis, ikinci çocuklarını bekliyorlar. Çiftin, 2 yaşında Otis isimli bir oğulları var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Didem Uzel

11. Didem Uzel

Dört yıllık eşi Selim Sarı ile birlikte bebek heyecanı yaşayan Didem Uzel de anne olacağını bu ayın başında, Instagram'dan şu sözlerle 'Aşkımızın son parçasını bulduk. Onu da 12 hafta sonra hayırlısı ile ekledik mi puzzle tamamlandı demektir. Aslan yola çıktı ve 7. ayını tamamladı.' duyurdu. Uzun zamandır anne olmak için uğraşan eski model, bu hayaline 45 yaşında kavuştu.

12. Megan Fox

12. Megan Fox

Megan Fox’un hamile göbeği ilk kez CinemaCon’da görülmüştü. Daha sonra Megan, hamile olduğunu kabul etti. Megan Fox’un, kocası Brian Austin Green ile olan evliliğinden iki oğlu var. Çift, şimdilerde 3. çocuklarına kavuşmak için gün sayıyor.

13. Bar Refaeli

13. Bar Refaeli

Gelelim bu sene hamile olan bir başka ünlümüze… İsrailli model Bar Rafaeli ve kocası Adi Ezra da bebek bekleyen ünlüler listemizdeki yerini aldı. Henüz üç aylık evli olan çift, ilk çocuklarını heyecanla bekliyor. Süpermodel de Instagram geleneğini bozmadı ve sonucu pozitif çıkan gebelik testini hesabından paylaştı.

14. Angela Simmons

14. Angela Simmons

Rev Run’ın kızı olan Angela da hamileliğini Instagram’dan duyurdu. “Bu büyük kutsal habere çok heyecanlandık ve sevindik. Önceleri aile kurmanın sadece hayalini kurardım.” notuyla hamile göbekli fotoğrafını sevenleriyle paylaşan Simmons’un bebeğinin babası henüz bilinmiyor. Zaten nişanlı olduğu da yeni ortaya çıkmıştı.

15. Buse Terim

15. Buse Terim

Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı da bu sene bebek heyecanına kapılan çiçeği burnunda ünlülerden... Moda bloggerı Buse, blogunda yazdığı 'Bir kızımız olacak' başlıklı yazısıyla mutlu haberi tüm takipçileriyle paylaştı. Söylentilere göre çift, bebeğin cinsiyetini öğrendikleri ilk günden beri heyecandan yerlerinde duramıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Blake Lively

16. Blake Lively

Gün sayan bir başka isim ise güzel oyuncu Blake Lively! Hamile tarzıyla sıkça gündeme gelen güzel oyuncu, Ryan Reynolds’la dört yıllık evliliğinden olan ikinci bebeğine kavuşmak için gün sayıyor.

17. Anne Hathaway

17. Anne Hathaway

En heyecanlı ve bir o kadar da zorlu bir görev olan anneliği bekleyen son ünlümüz ise Anne Hathaway! Yaklaşık 4-6 aylık hamile olduğu söylenen Oscarlı oyuncunun kendini süper hissettiği de söylentiler arasında…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
569
339
85
55
52
43
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
miros

anne hathawayin basi montaj mi?yoksa asagiya dogru cok mu kilo almis? diger unlu hamilelerin yaninda sisman kalmis

De grasse

ya ne demek ünlüler çoğalabiliyor oha

Pasif Kullanıcı

Adi diye isim mi olur lan