Görüş Bildir
Haberler
2014 Yılının Kadın İç Giyim Modası

etiket 2014 Yılının Kadın İç Giyim Modası

CamasirKazani
28.04.2014 - 11:36 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 11:42

Hangi kadın şımarmak istemez ki?

Her kadın, kendini şımartacak bir yolu her zaman bulur; çikolata, ayakkabı ve tabi ki iç çamaşırları. Çiçekli, dantelli, çılgın ve belki de sadece siyah. Her sene kendini yenileyerek devam eden iç çamaşırları bu yıl acaba ne gibi yenilikler getiriyor? Eğer sen de yeni bir şeyler denemek ve trendi yakalamak istiyorsan doğru yerdesin! İşte karşınızda 2014 yılının kadın iç giyim modası.

Göz Alıyor!

İç Giyim de Sarılar, maviler, parlak yeşiller hep birlikte. Çarpıcı olmak için özellikle seçilen bu renkler, bakan gözlerin anında ilgisini çekmeyi başarıyor. Dünyada kadınların en çok tercih ettiği markalardan biri olan Victoria’s Secret, yeni modellerinde pastel ve göz alıcı renkleri yan yana getiriyor. Stellam McCartney’in koleksiyonda da bu yıl neon pembe, maviler ve buna karşılık klasik renkler olan siyah, lacivert de yer alıyor.

Kalınlaşan askılar

Bu sezon, eskiden olduğu gibi neredeyse kaybolan, kendini gizleyen askılar yok. Artık kendini gösterme zamanı. Özellikle ünlü markalarda kendini gösteren kalın askılar, bazen dantellerle, bazen de taşlarla süslenip şık bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca farklı renklerde askı kullanımı da dikkat çeken detaylardan bir tanesi.

Sırt Dekoltesi Önemli

Çoğu erkek iç çamaşırlarının standart kalıpları olduğunu düşünür, kızlar ise öyle olmadığını bilirler! Bu yılda farklılaşan askı modelleri seksi bir sırt görüntüsü sağlıyor. Ayrıca bu tür askılar, sırt için destekleyici bir görev görüyor.

Stil Değiştirme Vakti

Kim demiş iç çamaşırlarının seksi olmasının tek yolunun sadece kadınsılıktan geçtiğini? Yeni koleksiyonlarda spor tarzda iç çamaşırları göze çarpan en büyük yenilik. Çizgiler daha kalın ve bedeni daha çok sarıyor. Rahatlığın ön plana çıktığı bu stilde, tabi ki göz alıcılık arka planda bırakılmamış.

Dantel, dantel, dantel…

Her ne kadar spor stili bu yıl hakim olsa da, yüzyıllardır bir klasik olan dantel çeşitli renk ve desenlerle, iç giyimdeki yerini koruyor. Parlak renklerdeki danteller yeni iç çamaşırlarında oldukça fazla kullanılıyor. Dahası, spor stili ile birlikte kullanılması oldukça modern bir görüntü oluşturuyor.

Kaynak: https://camasirkazani.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın