Görüş Bildir
Haberler
20 Yıl Önce! 20 Yıl Sonra! Yıllara Adeta Meydan Okuyan 11 Ünlü Kadın

etiket 20 Yıl Önce! 20 Yıl Sonra! Yıllara Adeta Meydan Okuyan 11 Ünlü Kadın

Botokslar, doku kokteylleri ve daha neler neler... Ünlü kadınlar kendilerini adeta baştan yaratıyor. Tam 20 yıl geriye gidiyoruz. Başta Ajda Pekkan olmak üzere genç görünmek için adeta yarış halindeki güzel şarkıcıların, 20 yıl önce ve bugünkü değişimlerini görmeye ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

1996 yılında ilk kez karşımıza çıkan şarkıcı, adeta evrim denebilecek nitelikte bir değişim yaşadı ve daha güzel bir şekilde müzik sektöründe var olmaya devam ediyor.

Gülşen

Gülşen

İlk klibinde mahallede pijamasıyla koşarken müzik sektörüne giren şarkıcı, yıllara meydan okurcasına hem kulağa hem de göze hitap ediyor.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Avşar kızı da diğer meslektaşları gibi kendisine fazlasıyla zaman ayıran ve formunu koruyan sanatçılardan... O da yaşına rağmen güzelliği ile dikkat çekiyor.

Sibel Can

Sibel Can

Genç yaşta başladığı sahnelere aralıksız devam eden şarkıcı, güzelliği için ciddi yatırımlar yapan isimler arasında. O da 3 çocuğuna rağmen güzelliğini koruyan isimlerden biri.

Ceylan

Ceylan

En büyük değişimi yaşayan şarkıcılardan biri de Ceylan. Çocuk yaşında girdiği piyasada çıkardığı albümler kadar imajı ve özellikle son dönemdeki değişimiyle hiç olmadığı kadar dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Kim der ona 3 çocuk annesi diye... Her zaman güzelliğine dikkat eden şarkıcılardan Gülben Ergen'inde gizli güzellik sırları olduğu kesin.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Birçok estetik operasyon geçirdiği sürekli konuşulan şarkıcının değişimi de 20 yıl sonra oldukça dikkat çekiyor.

Seda Sayan

Seda Sayan

20 yıl içerisinde her gün televizyonda gördüğümüz Seda Sayan da güzellik uğruna yapmadığı şey kalmayan ünlüler arasında. O da zamana karşı önlemlerini mutlaka önceden alıyor.

Demet Akalın

Demet Akalın

İlk mankenlik yıllarından sonra sesiyle, değişimiyle herkesin dikkatini çeken şarkıcı, 20 yıl sonra bir hayli değişime uğramış gözüküyor.

Yeşim Salkım

Yeşim Salkım

İlk yıllarına göre evrim geçirmiş desek abartmamış oluruz. Yeşim Salkım da yıllara meydan okuyan isimler arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Veee Ajda Pekkan

Veee Ajda Pekkan

Günler, aylar, yıllar nasıl geçiyor farkına varmıyoruz ama onu gördükten sonra anlıyoruz ki biz yaşlanıyoruz :) Ajda 20 yıl önce de güzel 20 yıl sonra için tartışmaya bile gerek yok.

Bonus: Yıldız Tilbe

Bonus: Yıldız Tilbe

Herkes değişir de Yıldız Tilbe değişmez olur mu? Oda gördüğünüz gibi zamanla değişti ama hep söylediği gibi onun ki doğal güzellik...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
162
98
46
34
30
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vemrv

Yıllara meydan okuyan yerine;parayı bulup estetiğin dibine vuranlar deseydiniz keşke

Pasif Kullanıcı

geçmişin değil de işte paranın ötmediği ve paranın öttüğü zaman aralığındaki değişim desek?

Cemre Ece

fotoşok teknolojisi gelişmiş başka bi şey yok

tatlış penguen

photoshop böyle bir şey işte bir de estetik var bence