Görüş Bildir
Haberler
17 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

17 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Meltem Sevim
16.01.2014 - 23:08 Son Güncelleme: 17.01.2014 - 08:40

17 Ocak 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

17 Ocak 2014 Cuma KOÇ Burcu Yorumu

Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün kendinizle ilgili bir takım değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimseyeceksiniz.

17 Ocak 2014 Cuma BOĞA Burcu Yorumu

Kararlarınızı kendi başınıza vermekten hoşlandığınız için, deneyimleriniz önem kazanıyor. Bugün, birlikte olduğunuz kişilere görüşlerinizi belirtmeden önce, olaylara temkinli bir şekilde yaklaşmalısınız. Sevgi konusunda yaklaşımlarınızı; geçmiş deneyimlerinizden yola çıkarak irdeleme şansına sahip olacaksınız.

17 Ocak 2014 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu

Maddesel konularda, duygusal paylaşımlara uzak davranıp çevrenizde gizemli hava estiriyorsunuz. Bugün, partnerinizin siz yaklaşımlarına karşı kayıtsız değilsiniz. Fakat finans konularıyla ilgili pürüzlerinizde ondan yardım alabilirsiniz. İçinize kapanmak sizi ruhsal anlamada zarar verebilir.

17 Ocak 2014 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu

Partnerinizle ilişkilerinizde, farklı durumlar söz konusu olacak. Onun sizinle konuşmayı denemesi, bazı fikir ayrılıklarınızı gündeme getirecektir. Uzun süredir devam eden ve kafanızı meşgul eden pürüzlerden kurtulmayı denemelisiniz. Bugün, tüm ayrıntıları gündeme getirme şansına sahip olacaksınız.

17 Ocak 2014 Cuma ASLAN Burcu Yorumu

Kişisel egonuzu bastırmak zorunda kalmak sizi olumsuz etkileyecektir. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Yeni dostlukların size sağlayacağı avantajları görmezden gelmemelisiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız.

17 Ocak 2014 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu

Bugün duygusal yaşantınızı entellektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurmasını önlemek sizin elinizde. Sistemli davranışlarınızla bağdaşmayan çalışmalar, canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olun.

17 Ocak 2014 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu

Partnerinizin duygularından etkileneceğiniz bir gün. Onun öncülük ettiği konularda, farklı bakış açınızı sunabilirsiniz. Tepki almaktan korkmamalısınız. Ortaklıkların her zaman olumlu sonuç vermeyeceğini baştan kabul ederseniz, yaşadığınız hayal kırıklıklarına karşı önleminizi almış olursunuz.

17 Ocak 2014 Cuma AKREP Burcu Yorumu

İletişim konularına yönetici bir ruhla yaklaşmanız; olaylara hakim olmanızı sağlarken, mantıklı ve duyarlı yaklaşımlarınız olumlu hedefleri de beraberinde getiriyor. Kişisel deneyimlerin önemli olduğunu her fırsatta vurguluyor ve planlı davranıyorsunuz. Tenkit kabul etmeyen tavırlarınız önemli. 

17 Ocak 2014 Cuma YAY Burcu Yorumu

Bugün, çok çabuk öfkelenebiliyorsunuz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. İradenizin gücü konunda tartışma kabul etmiyorsunuz. Maddesel konularda istediğiniz performansı yakalamak istiyor fakat , kişisel çabalarınızı engelleyecek durumlar ortaya çıkıyor.

17 Ocak 2014 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu

Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda ortak çalışmalara katılmak isteyeceksiniz. Sezgisel yeteneğinizi kullanmak için uygun ortamlar yakalayacaksınız. Bugün, hırslı davranışlarınız ortaya çıkacak ve evinizle ilgili bir takım aktiviteler içinde olacaksınız.

17 Ocak 2014 Cuma KOVA Burcu Yorumu

İletişim ve çevresel konularda ortak kombinasyonlar içindesiniz. Kısa yolculuklar ve görüşmeler yapacağınız kişilerin kazançlarınıza katkıları olabilir. Ek gelirler elde etmek istiyorsanız, ufkunuzu genişletmeli ve olaylara sabit bakmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, çeşitli kaynaklar gündeme gelebilir.

17 Ocak 2014 Cuma BALIK Burcu Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, maddesel kazançlarınızı farklı bir biçimde etkiliyor. Hırslı ve güçlüsünüz. Elinizde olanakları kendi lehinize olumlu bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Hoşnut olmadığınız şartları kolayca bertaraf etme şansına sahipsiniz. Üstün nitelikli kişilerle iş birliği içinde olacaksınız.

Kaynak: http://www.gundemkibris.com/17-ocak-2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0