Görüş Bildir
Haberler
15 Maddeyle Sizden Nefret Ettiği İçin Psikopatlık Peşinde Koşan Elektrikli Ev Aletleri

15 Maddeyle Sizden Nefret Ettiği İçin Psikopatlık Peşinde Koşan Elektrikli Ev Aletleri

Ev aletleri deyip geçme, bazıları gerçek birer baş belası. Hele bir de size kafayı taktılarsa hayatı size zindan etmek için ellerinden geleni yaparlar. Evinde kendisine bilenen bir ev eşyası olan için nice sınavlar vardır. Şimdi o baş belalarından bazılarına birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Buzdolabınız size takmışsa ya da yaşam tarzınızdan hoşlanmıyorsa ara ara size kapıyı açmayacaktır. Kapıya asılırsınız ama o kapı açılmaz kilitlenmiş gibidir.

Gider biraz soluklanırsınız geri döndüğünüzde kapıyı açar. Kendini sizin babanız zannetmektedir.

2. Akıl sağlığını yitirdiği için tehlike saçan çamaşır makinesi. Kafasını dağıtmak için yürüyüşe çıkmak ister, engellenince de olay çıkarır.

Bu arkadaş evdekileri öldürmek istiyordur. Çünkü hepinizden nefret ediyordur.

3. Rızkına, aylık gelirine düşman kesilen, gariban ocağına düşman kesilen buzdolabı.

Eti bozar, sebzeleri dondurur, peyniri kokutur. Her şeyi murdar eder. Ocağına düşman kesilmiştir, seni sefil halde sokaklara düşmeni ister.

4. Her daim kekin altını yakmayı başaran fırın.

Bütün dereceleri doğru ayarlarsınız ama nafile, o misafirlere rezil olman için her şeyi yapar. Çünkü adidir.

5. Isınmayıp ısınmayıp son anda en sevilen tişörtü yakan şerefsiz ütü.

Bu ütü size aşıktır. Sizi o kadar kıskanır ki, size en çok yakışan kıyafetleri inatla yakıp duru. Çünkü aşkın gözü kördür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiçbir zaman bulaşıklarını hepsini yıkamayan, size mutlaka elle bir kaç parça şey yıkatan tembellik abidesi bulaşık makinesi.

Bu tam bir gebeştir. Her şeyi ben mi yapmak zorundayım, diye söylenip duran evin ergeni gibidir. O bulaşıklardan en az 3 tanesini size yıkatmazsa çatlar.

7. Gecenin bir vakti kendi kendine konuşmaya homurdanmaya başlayan, evin mızmız ihtiyarı buzdolabı.

Gün içinde ara ara birden kafası atar ve acayip sesler çıkarır. Bunlar sizden şikayet etme halleridir. Geceleri de mutfaktan homurtular gelirse korkmayın. Kesin yaptığınız bir şeye sinirlenmiştir.

8. Sık sık ortadan kaybolan, olmadık yerlerde ortaya çıkan garip zevkleri olan kumanda.

Bu arkadaş bazen çalışmaz, çalışması için pillerini çıkarıp okşamanız gerekmektedir. Biraz sapkın bir ev aletidir.

9. Seni öldürmek isteyen saç kurutma makinası.

En çok lazım olan anda çat diye ses çıkarıp sigortayı attıran bu şerefsiz düşmanınız sık sık da elinizde patlamayı dener. O da olmadı sıcak soğuk ayarını bozup sizi hasta etmeye çalışır. Evdeki düşmandır adeta.

10. Kendini keçi sandığı için evdeki perdeleri, ortalıkta dolaşan çorapları ve değerli eşyaları yiyen elektrik süpürgesi.

Kediyi köpeği korkuttuğu yetmiyormuş gibi her fırsatta aile bütçesine zarar işler yapan bu süpürge aslında kötü niyetli değildir. Sadece kendini keçi sanmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sıcakken soğuk, soğukken sıcak üfleyip seni mahvetmeye çalışan zalim klima.

Bu arkadaş zulümden hoşlanır. Senin sinüzit olup evde yattığın gün onun bayram günüdür. Çünkü ona göre mutluluk senin sürünmendir.

12. Çamaşırları kurularken size olan nefretinden sinir krizi geçiren çamaşır makinesi.

Bu makine gerçek bir psikopattır. Bir kaç vidası eksiktir. Fakat asıl gücünü size olan nefretinden alır.

13. Hayatını kolaylaştıracağım diye hayatınıza girip, bir elma suyu için etrafın ağzına sıçan, dünya bulaşık çıkaran, pislik mutfak robotu.

Hayatını karartır. 3 ay içinde kendini emekliye ayırır ve öylece köşede götü devirip yatar. Resmen pisliğin bini bir para. Onu çalıştıracağınız bir kilo soğanı elle doğrarsınız daha iyi!

14. Her fişi toparladığında hızla gelip çarparak bir yerini mutlaka acıtan kindar pezevengin önde gideni elektrik süpürgesi.

Bu şerefsiz ayaklarını morartmaya bayılır. O fişten ne kadar kaçarsanız kaçın o fiş mutlaka gelip size çarpar. Çünkü kindarlık bunu gerektirir.

15. Son olarak evdeki kediyi büyüyle ele geçiren şeytani çamaşır makinesi.

Evdeki kedinin yaptığı tüm deliliklerden bu şeytani çamaşır makinesi sorumludur. O vazoları hep bu kırdırıyordur. Kedinin suçu yok. en yakın zamanda bu manyak ev aletlerinden kurtulmanız dileğiyle. Sabırlar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
53
16
9
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın