Görüş Bildir
Haberler
1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

Enver K.
10.01.2016 - 20:23

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'la 1-1 berabere kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Değerimizin altında oynadık"

Şenol Güneş: "Değerimizin altında oynadık"

Şenol Güneş, 1461 Trabzon maçı sonrasında 'Değerimizin altında oynadık' dedi, takımını sert şekilde eleştiren cümleler sarfetti.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle;

“Düzelttiğimiz işleri yeni baştan alacağımız gerçeği var. Futbolseverler bizden güzel oyun bekliyor. Her maçı kazanan takım olmamız gerekiyor. Rakibi tebrik ediyorum. Kendi değerlerimizin altında oynadık. İyi işler yapan oyuncular vardı, altından oynayan oyuncular da vardı. Hep beraber düzeltip çalışıp geliştireceğiz. Şu anda dalgalanma geçiriyoruz. İlk yarının üstünde olmalıydık. Bir mazerete sığınıp gidemeyiz. İyi işler sunmalıyız. Eleştirimi yapıyorum. Ama en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Telafisi vardır. Kimse kendini as oyuncu olarak görmesin. 2 maç oynamayıp devamlı oynayan oyuncular da olabilir. Bu oyuncuların bileceği iş. Hatalar yapıyorsak başarı da düşüyorsa zamana ihtiyaç var demektir. 90 dakika çok iyi oynayan bir oyuncu diğer maçta oynamazsa normal bir şey. “Bu maçta oynamayı bekliyordum” diyemez. Görev verilirse en iyisini yapacak. Bu tip tartışmaları açmak normal değil. Kadroda olan bütün oyuncular oynar, oynamaz. İdeal kadromuz diye bir şey yok. Hem oyuncuları gördük hem de maçı kazanmaya çalıştık. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmemiz, rakibe pozisyonları vermemiz gerekiyordu.”

1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda geride kalan iki maçını da kazanan takımlar 1461 Trabzon ve Beşiktaş, Avni Aker'de karşı karşıya geldi.

Maçın tamamına yakın bölümünde oyun kontrolünü elinde bulunduran Beşiktaş, aradığı golü ancak 45+1. dakikada bulabildi. Bitime saniyeler kala Kerim Frei'ın ceza alanına attığı pasta topu filelere gönderen Sosa, takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı çok hızı başladı. Her iki takımın da karşılıklı ataklarla temposunu yükselttiği maçta 1461 Trabzon, 66. dakikada Yüksel'le beraberlik golünü buldu ve maç 1-1'e geldi.

Bu golün ardından da temposu düşmeyen maçın geri kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından C grubunda yer alan iki takım da puanını 7'ye çıkararak zirve yarışında birbirine üstünlük kuramadı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın