Görüş Bildir
Haberler
13 Mart 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

13 Mart 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

adem kara
13.03.2014 - 09:03

13 Mart 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

13 Mart 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu

İçinizdeki enerjiyi desteklemek zorundasınız. Kişisel özelliklerinizi sergileyebileceğiniz özel günlerden biri. Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız.

13 Mart 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu

Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, bir çok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirlenmeyin.

13 Mart 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Kişisel enerjiniz olumlu bir şekilde yerine geliyor. Bugün arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akşam yoğunluk artabilir.

13 Mart 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu

Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Pazar gününüzün anlamı, biraz da sizin davranış şeklinize bağlı bir şekilde özelleşebilir. Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, isteklerinizde ani iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Yaşamınızı en iyi şekilde sergilemek istiyorsanız, daha sabit davranmalısınız.

13 Mart 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu

Bugün yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir, istediğiniz ortamlarda bulanamıyordunuz. Kendinizi daha iyi ifade edin.

13 Mart 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu

İçsel güven duygusunu hissetmek istediğiniz bir gün içindesiniz. Bugün karşınızdaki kişiden çok şey bekliyor ve konuşmalarınıza yoğun duygular yüklüyorsunuz. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor ve finans konularında isteklerinizi yapılandırmak istiyorsunuz.

13 Mart 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu

Her olayı farklı algılayarak, kendi içsel potasında değerlendirmek gibi özel bir yeteneğe sahipsiniz. Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyor olmanız sayesinde partnerinizle olan ilişkilerinize yeni bir enerji oluşturuyorsunuz. Bugün sosyal yaşamınızda aktivite hızlanması gözleniyor ve arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz.

13 Mart 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu

Maddesel özgürlüğünüz için her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün yaşamınızla ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyeceksiniz fakat önce kafanızdaki karmaşayı atmalısınız. Her şeyi çok fazla yargılamak zorunda kalacaksınız. Kendinize güvenin.

13 Mart 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Aynı düşünce içinde olabilecek ve size destek verecek kişileri çevrenizde görmek istiyorsunuz. Aşk yaşantınızla ilgili farklı rüzgarlar sizi saracak.

13 Mart 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu

Doğallığa karşı değilsiniz fakat isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollara dikkat edin.

13 Mart 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

13 Mart 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu

Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyorsunuz.

Kaynak: http://www.gundemkibris.com/13-mart-2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0