Görüş Bildir
Haberler
'WhatsApp'ta Silinen Mesajlar Tamamen Silinmiyor'

etiket 'WhatsApp'ta Silinen Mesajlar Tamamen Silinmiyor'

Onedio Medya
29.07.2016 - 19:05 Son Güncelleme: 30.07.2016 - 08:45

iOS araştırmacısı Jonathan Zdziarski, WhatsApp’la ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Zdziarski’nin iddiasına göre WhatsApp’ta kullanıcıların sildikleri mesajlar tam anlamıyla silinmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

WhatsApp’ın silinen mesajları saklamaya devam ettiğini söyleyen Zdziarski, WhatsApp’ın en güncel versiyonundan alınan disk görsellerini incelediğini belirtti ve bu incelemeye göre uygulamanın sohbet kayıtlarını koruma altına aldığını dile getirdi.

Bu durumun güvenlik açısından potansiyel bir tehlike oluşturduğunun altını çizen Zdziarski, bu sorunun uygulama kodlamasından kaynakladığını söyledi.

iCloud‘da saklanan mesajların güçlü bir şifreleme ile saklanmadığını vurgulayan Zdziarski, silindiği varsayılan mesajlara yedekleme üzerinden erişilebileceğini söyledi. 

WhatsApp sohbetlerinin iCloud’da güçlü bir şifreleme olmadan saklandığını söyleyen Zdziarski, bu durumun silindiği düşünülen mesajlara yedekleme üzerinden erişebileceği anlamına geldiğini ifade etti. 

Zdziarski’nin bu açıklamalarına WhatsApp’tan henüz bir cevap gelmedi.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
374
129
104
50
26
17
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tango'nin get:apk get;:ppk dosyalarini whatsapp apt get ile degistirirseniz, yazdiginiz her mesaj 30saniye sonra geri getirilemez sekilde silinir. Tango get:... Devamını Gör

Norvec.

Tesekkur ederim deneycem umarım yapabilirim.

4B

İstemediğim halde her gece 02:00'da yedekleme yapmasının sebebi buymuş demekki

şeyşey

lan ölmeden önce yapacağım ilk iş mesajları silmekti o da silinmiyomuş. ulan ne biçim bi şansım var benim önceki hayatımda hitler falandım heralde.