Görüş Bildir
Haberler
'Tam Bir Eziğim Kendimi Koruyamıyorum' Deme: 13 Madde ile Seda Sayan'la Güçleneceksen Gel!

etiket 'Tam Bir Eziğim Kendimi Koruyamıyorum' Deme: 13 Madde ile Seda Sayan'la Güçleneceksen Gel!

Seda Sayan bu ülkede savunma sanatının ve her daim kazanan taraf olmanın kitabını yazmış bir kadındır. Eğer birileri bu ülkede yükselmek istiyorsa, ilk örnek alması gereken kişi Seda Sayan olmalıdır. Neden mi? Maddeler halince açıkladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hakkınızda mı konuşuyor. Çok da .... Sefil gibi odanıza kapanıp ağlamak yok. Seda gibi olun karşı tarafı şamar oğlanına çevirin.

2. Biri sizi kucağına aldığında kendinizi patates çuvalı gibi bırakmayın, rezil olursunuz. Prenses gibi durmayı öğrenin ki size kraliçe gibi davransınlar. Patates çuvallarına kimse saygı duymaz.

3. Yanınızdaki erkek sadece bir erkek değildir. Kıyafetinize uygun erkek taşıyın yanınızda. Unutmayın erkekler sizin bir nevi çantanızdır. Seda gibi olun erkeklere çanta gözüyle bakın.

4. En kötü durumunuzda düşmanlarınızın etrafta olduğunu hesaba katın. Seda bu durumlarda kahkaha atıyor. Silik gibi köşede durmayın.

5. Herkes sizi kötülediğinde 4 numaralı masum bakışınızı kullanın. Sizi gören dünyanın en suçsuz insanı sansın. Sümsük demiyoruz dikkat edin, masum diyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seviyeli olun. Gıybetinizi yapan düşmanlarınız için "yok aman aman uzak dursunlar canım" cümlesi çevrenize ne kadar da asil bir kadın intibası yaratacaktır.

7. Güçlü kadınların hobileri olur bütün gün saksı gibi evlilik programı izlemeyin. Bakınız Seda Sayan hobisi olan bir kadın.

8. Güçlü kadın Seda Sayan gibi olur. Erkek dırdırını sallamaz; Ne diyo bu be sabahtan beri carcar!

9. Güçlü kadın sadece sözleri ile değil gözleriyle de konuşur. Ayna karşısında "Seni donumda sallarım" bakışını çalışın biraz. Dana gibi bakıp birilerine bağırmanız hiç bir işe yaramaz.

10. Güçlü kadın daha ortama girerken herkesi kendine baktırır. Kirayı geciktireceğini söyleyen kiracı gibi girmeyin ortama, ev sahibi gibi dalın mekana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çevrenizden onay beklerken kendinizden emin durun. Yavru köpek tarzı, yalvarır gibi durmayın. Kimse yalvarana saygı duymuyor. Hakkımı verin pezevenler, havası herkesin size hak vermesini sağlayacaktır.

12. Güçlü kadın aç gibi yemez. Toktur ama zevk için yer. Zaten güçlü kadınlar yemeden de yaşayabilir. Aç olduğu için yemek güçsüzlerin işidir. Güçlüler hobi olsun diye yer.

13. Tüm ergenlere fotoğraf çektirirken nasıl durulması gerektiğini öğretmiş bir kadından bahsediyoruz. Nasıl fotoğraf çektireceğinizi de Seda'dan öğrenin! İyi bakın iyi!

13. Tüm ergenlere fotoğraf çektirirken nasıl durulması gerektiğini öğretmiş bir kadından bahsediyoruz. Nasıl fotoğraf çektireceğinizi de Seda'dan öğrenin! İyi bakın iyi!

Bonus: Güçlü kadın kriz yönetiminde bir ustadır. Seda Türkiye'de bunun kitabını yazmış bir kadındır. Kimse onun gibi kendini kollayamaz. Ders alın ders!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
914
211
202
62
35
30
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Üzüm

İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da... Devamını Gör

hamide gökat

sonrada çorap değiştirir gibi koca değiştirelim yani teşekkürler onedio