Görüş Bildir
Haberler
Senin İçinde Hangi Sanatçı Gizli?

etiket Senin İçinde Hangi Sanatçı Gizli?

Yung Boş Ada
28.07.2015 - 18:55 Son Güncelleme: 28.07.2015 - 19:12

Karakter özelliklerine göre acaba senin içinde hangi sanatçı gizli, hangi sanat dalına daha yakınsın? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: İlginin odağında olmayı sever misin?

2. Genel olarak içe mi yoksa dışa mı dönük bir insansın?

3. Peki sen üzgünken ne yaparsın?

4. Sen heyecanlı biri misin?

5. Peki genel olarak durgun musun yoksa neşeli mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi sen değilsin?

7. Sence bu organlarından hangisi en çalışanı?

8. Son olarak bunlardan hangisini yapmak senin için daha kolay?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin içinde bir "Dansçı" gizli!

Senin içinde bir "Dansçı" gizli!

Her şeyden önce öz güveni son derece yüksek bir insansın; bu, attığın adımlardan ve duruşundan bile anlaşılıyor. Daima ayakları yere sapasağlam basan, dimdik bir duruş! Doğal olarak bu öz güven sana cesaret getiriyor; hiçbir şeyden korkmuyor ve elini her taşın altına sokuyorsun. Oldukça arkadaş canlısı olduğunu da söylememiz lazım.

Senin içinde bir "Müzisyen" gizli!

Senin içinde bir "Müzisyen" gizli!
img00.deviantart.net

Çoğu zaman sessiz, sakin bir insan gibi dursan da içinde volkanlar patlıyor senin. Ama bunu herkese göstermiyorsun. Maskelerin var senin kendini korumak için koyduğun, karşındakine güvendikçe çıkarıyorsun bu maskeleri. Duyguların çok derin ayrıca senin; her duygunu doyasıya yaşamak isteyenlerdensin ve bunu başarıyorsun.

Senin içinde bir "Yazar" gizli!

Senin içinde bir "Yazar" gizli!

Sen çok sessiz bir insansın; az konuşursun, ama konuştuğunda da öz konuşursun. İçine kapanıksın, pek insan içine karışmayı sevmezsin. Yalnız olmayı tercih edersin daima. Çekingen bir yapın da olduğunu söylememiz lazım, asla duygularını ifade etmeyi beceremiyorsun. Hep içine atıyor, söyleyemiyor, sonra da pişman oluyorsun. Bu yüzden de sürekli hüzünlü bir havadasın.

Senin içinde bir "Heykeltıraş" gizli!

Senin içinde bir "Heykeltıraş" gizli!

Çok değişik bir insansın sen. Duruşun, konuşmaların ve davranışlarınla bunu belli ediyorsun her ortamda. Çoğu insandan çok daha farklı çalışan bir beynin, düşünce yapın var. Bu yüzden ara ara kendini yalnız hissedebilir, kimse beni anlamıyor diye düşünebilirsin. Ama bu senin sorunun değil, sıradan olmak onların sorunu ;) Çok çalışkan olduğunu da söylemezsek olmaz ama!

Senin içinde bir "Ressam" gizli!

Senin içinde bir "Ressam" gizli!

Sen kalabalıklardan oldum olası hoşlanmadın; sürekli 'ne zaman eve gideceğim' diye geçirdin içinden kalabalıktayken. Çünkü sen yalnız kaldığın zaman asıl sen oluyorsun, dışarıda kendini kısıtlanıyor gibi hissediyor ve rahat olamıyorsun. Bunun yanı sıra sende inanılmaz bir estetik algısı var; sıradan bir kıyafetini küçük bir dokunuşla mükemmel bir moda ürününe çevirdiğin olmuştur kesin. Olmadıysa bile denemeni tavsiye ederiz. Son olarak senin gerçek bir aşk insanı olduğunu söylememiz lazım. Sevdi mi tam seven, ince ruhuyla seven, asla bırakmayan bir aşk insanı!

Senin içinde bir "Tiyatrocu" gizli!

Senin içinde bir "Tiyatrocu" gizli!

Girdiğin her ortamda yüzleri güldürmeyi, hatta kahkahaları yükseltmeyi başaran espri yeteneği son derece yüksek birisin. İnsanları da çok seviyorsun bu yüzden herkesle çok çabuk arkadaş olabiliyorsun. Son derece dışa dönüksün ayrıca, kendini kapatmazsın kimseye karşı. Dobrasın da, ne düşünüyorsan çat çat söylersin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1079
484
192
150
77
54
45