Görüş Bildir
Haberler
'Sabah Akşam Hitler'e Söverler Ama Barbarlıkta Hitler'i Dahi Geçtiler'

'Sabah Akşam Hitler'e Söverler Ama Barbarlıkta Hitler'i Dahi Geçtiler'

Fatih UZUN
19.07.2014 - 18:51

Başbakan Erdoğan, Ordu'da yaptığı konuşmada, İsrail'in çocukları, kadınları ve masum insanları öldürdüğünü söyledi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan , Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda halka sesleniyor.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 'CHP ve MHP genel başkanları pensilvanya gibi ihanet şebekelerinin dizinde oturuyor dayatmaya izin veriyor. Bunlara gereken cevabı 10 Ağustos'ta seçimlerde verilecek. Bunlar milleti her zaman koyun yerine koydular. 10 Ağustos'ta Pensilyanva partilerine milletim ggerekeni sandıkta söyleyecektir.

Bakın bir de HDP var. Bu HDP'nin adayı, CHP'yle görüşmüş. CHP'yle ittifak yapamayınca kendi aday oldu. Benim Doğulu, Güneydoğulu kardeşlerim bu adaya gereken cevabı verecektir. Irkçı Gezi olaylarına sahip çıkmanın bedelini ödeyeceklerdir.

Türk bayrağını kongrelerine asamayanların bu parlamentoda ne işi var? Bayrak direklerine tırmananlar vardı. Şimdi direklerden iniyorlar mı? Devam ederlerse inmeye devam ederler.'

'Filistin'den maalesef içimizi acıtan haberler alıyoruz. Terör devleti İsrail bir kez daha Gazze'ye saldırdı. Bir kez daha masum çocukları, masum kadınları öldürdü. Bunları gözü o kadar dönmüş ki, bir İsrail kadın milletvekili çıktı, 'Bütün Filistinli anneler ölmeli dedi' Sen ne biçim kadınsın ya! Kardeşim kadın hakları derneklerinden ses çıkıyor mu? Niye çıkmıyor. Çünkü aynı zihniyetin mensubu bunlar.

Sabah akşam Hitler'e söverler ama şu anda barbarlıkta Hitler'i dahi geçtiler. Bu insanlar öldürülecek, koskoca Amerika, kalkacaksın hala İsrail'in savunma hakkı var. Ne savunması!'

T24

Kaynak: http://t24.com.tr/haber/erdogan-ordud...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0