Görüş Bildir
Haberler
'Obama Twitter'da Takipçim' Dedi, Psikiyatriye Sevk Edildi

'Obama Twitter'da Takipçim' Dedi, Psikiyatriye Sevk Edildi

ATKN
24.03.2015 - 10:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’nin en büyük adalarından Long Island’da trafik polisine yakalanıp hastaneye götürülen bir kadın, Başkan Barack Obama’nın Twitter’da kendisini takip ettiğini söylediği için psikiyatri tedavisi görmeye zorlandı.

Twitter takipçileri arasında Obama’nın da olduğunu söyleyen Kam Brock adlı 32 yaşındaki kadın, ‘kuruntusal davranışlar sergilediği ve çift kutuplu kişilik bozukluğu yaşadığı gerekçesiyle, götürüldüğü Harlem Hastanesi’nin psikiyatri bölümüne sevk edildi. Hastanede kaldığı 8 gün boyunca kendisine sakinleştirici ilaçlar verildiğini öne süren Brock, New York ve hastane yönetimini dava etti. Zira, Obama gerçekten de Brock’un Twitter takipçilerinden biriydi.

Brock’un avukatı Michael Lamonsoff durumu şöyle özetledi: Eylül 2014’te, Brock’un arabası uyuşturucu kullandığı ve ‘kafasının güzel olduğundan’ şüphelenen polisler tarafından durduruldu. İfade verirken ‘biraz duygusal’ olduğunu kabul eden Brock, kelepçelendi ve hastaneye götürüldü.

NE KADAR İYİ BİRİ OLDUĞUNU KANITLAMAK İSTEDİ

Doktora ne kadar iyi bir insan olduğunu ve sağlık sorunu yaşamadığını kanıtlamak isteyen Brock, “Bakın, Obama bile beni Twitter’da takip ediyor. Ben iyi ve pozitif biriyim. Obama pozitif insanları takip eder!” dedi.

'KABUL ET: OBAMA TAKİPÇİN DEĞİL'

Bu sözlerinin ardından iğne vurulan ve kendini hastane yatağında yatarken bulan Brock ‘tedavi sürecine’ alındı ve Obama’nın Twitter’da kendisini takip etmediğini kabul etmesi istendi.

TEK İSTEĞİ 'TAKİP EDİLMEK'

Ardından herhangi bir sebep gösterilmeden taburcu edilen ve yetkili mercilere dava açan Brock’un istediği tek bir şey var: “Beni Twitter’da takip edin. Tıpkı Obama’nın yaptığı gibi.”

Sputnik Türkiye

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0