Görüş Bildir
Haberler
"MHP'nin Yaptığı Her Şey AKP'nin Önünü Açma Hamleleridir"

"MHP'nin Yaptığı Her Şey AKP'nin Önünü Açma Hamleleridir"

Batuhan
01.07.2015 - 11:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin 'Bizim başka adayı destekleme gibi bir kararımız yok' dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin genel merkezinde Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü Kamal Malhotra ile görüştü. Kabul sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Demirtaş, Meclis Başkanlığı seçimini değerlendirdi. Kendi adaylarının son tura kalması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Demirtaş, 'Meclis Başkanlık koltuğuna bugün HDP'nin desteklediği Dengir Mir Mehmet Fırat oturur diye düşünüyoruz. Onun dışında henüz grubumuzda başka adayı destekleme düşünülmedi. Milletvekillerimizde bu konuda kendi iradeleriyle hareket ediyorlar. Bizim başka adayı destekleme gibi bir kararımız yok. 

MHP'nin seçim sonrasında yürüttüğü HDP düşmanlık politikası MHP'nin AK Parti'ye sunduğu 'örtülü desteğin' üstünü örtme çabasıdır sadece. Yaptıkları her şey aslında AK Parti'nin önünü açma hamleleridir. İstemiyorsanız Dengir Bey'i desteklersiniz. AK Parti'nin adayını istemiyorsanız Dengir Bey'i destekleyerek hayli hayli parlamentoda iyi bir değişikliğe imza atabilirler. Birkaç saat sonra parlamento koltuğu dolmuş olacak. Görmüş olacağız' ifadelerini kullandı.  

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0