Görüş Bildir
Haberler
"Melo Huzuru Bozuyordu!"

"Melo Huzuru Bozuyordu!"

Batuhan
02.09.2015 - 09:20

Galatasaray eski sportif direktörü Cüneyt Tanman, sarı kırmızılı kulübün transfer gündemiyle ilgili konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün Gazetesi'ndeki yazısında Tanman, Melo transferini değerlendirirken, ' Onun hırsında ve kalitesinde o bölgede oynayacak bir orta sahanın eksikliğini Galatasaray hissedecektir mutlaka. Ancak gitmesinin hem Galatasaray için hem de kendisi için iyi olduğu da bir gerçek. Çünkü hakemler tarafından da çok mimlenmişti. Saha içinde çok dikkatli ve kontrollü olması gerekiyordu; ki bu Melo için hiç kolay olmayacaktı. Ayrıca oyuncuların da Melo'yu çok sevdiği söylenemez. Takım içi huzur için gitmesinde fayda oldu diyebiliriz.' dedi.

Grosskreutz ve Denayer transferlerini de değerlendiren Tanman, 'Alman oyuncu listede değildi. Sabri'nin bölgesinde oynuyor ama aslında her bölgede oynayan bir oyuncu. Ancak geçen sezon sonu dizinden sakatlanıp 3 ay oynayamamıştı. Bu yıl da sadece rezerv takımda oynaması, böyle fizikli bir oyuncu için bir handikap. Bu maçlarından bir-ikisini seyrettim. Sakatlığın etkisinden kurtulamamış olmalı ki bana oldukça ağır geldi. Ancak geçmişteki gibi bir performans sergilerse sadece Sabri'den değil birçok bölgeden forma alma şansı olabilir. Denayer çok iyi ve genç bir oyuncu. Gönül isterdi ki Galatasaray’ın malı olsun. Carole’de olduğu gibi scouting ekibinin katkısıyla Galatasaray’ın bünyesine girdi.' ifadelerini kullandı.

'Galatasaray çok değişmedi. Yine Muslera'nın, Burak'ın Sneijder'in, Selçuk'un, Semih'in, Chedjou'nun, Emre'nin ve eskilerin performanslarıyla yürüyecek.' diyen Tanman, takımın Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olarak gruptan çıkmasının sürpriz olmayacağını da sözlerine ekledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0