Görüş Bildir
Haberler
"Kaçmak" Kelimesini Sanata Dönüştüren İki Kafadar

"Kaçmak" Kelimesini Sanata Dönüştüren İki Kafadar

Rinascita
24.07.2016 - 11:25

İspanya'nın güneyinde bir şehirde, iki kafadar 15 yıl boyunca işten kaçtılar. Üstelik patronları durumu farketmedi bile!

Araştırmaya göre, iki yerel yönetim görevlisi iş yerinde hiç görülmediler, fakat bahçıvan ve şoförün maaş çeklerini bozdurduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jerez de la Frontera  belediyesinin açıklamasına göre 'İşçi Sendikası Konfederasyonu'nun iki temsilcisi işe on beş yıl boyunca hiç gelmemiş bile olabilirdi.'

Çiftin sorunlu çalışma ahlakı, yetkililerin personel kayıtlarını derinlemesine incelemesinden hemen sonra ortaya çıktı.

İki kafadarın yazılı açıklamalarına göre, bu olayın başlangıcı 15 yıl evveline dayanıyor.

İlk olarak ikilinin Ocak 2015'ten,  Mayıs 2016 sorgulama tarihine kadar tek bir gün bile işe gitmediklerini ortaya çıkardılar. Daha sonraki araştırmalara göre ise en aşağı 2001 yılından beri de sürekli işten kaçıyorlar.

Sendika meclis üyelerinden bir temsilci, çalışanların  yanlış bir şey yapmadığını, çalışanların birikmiş izin günlerini kullanmalarına ve tatillerini iş arkadaşlarıyla paylaşmalarına izin veren zımni anlaşmanın bir kısımı referans göstererek açıkladı.😁

Araştırmalara göre ilçede aynı şekilde işten kaçan veya çalışması gereken saatten daha kısa süre çalışan birkaç üye daha mevcut...😮

Çalışanlardan biri, bu sebeple işe geri döndü. Her ikisi de disiplin soruşturmasına tabi tutuldu. Soruşturma devam ettiği için cezalarının ne olacağı henüz belli olmadı.

Çalışanlar kimi zaman işten kaçmak için toplantılara katıldıklarını iddia etseler de, söyledikleri toplantıların hiç gerçekleşmediği de yetkililer tarafından verilen bilgiler arasında yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca potansiyel ifşa durumlarına rağmen, yetkililer işe gitmeyen çalışan sorunun aslında nadiren karşılaşılan bir sorun olmadığını belirtti.

Yerel yönetim, bu tarz sorunları durdurmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bir bina görevlisinin de, 6 yıl boyunca işe gitmediği ortaya çıktı!

İfşaalar, aynı şekilde bir bina görevlisinin 6 yıl boyunca işe gitmemesinin ortaya çıkmasından 5 ay sonra gerçekleşti. 20 yıllık hizmetinin ödülünü almak için gittiğinde yakalandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
16
13
7
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın