Görüş Bildir
Haberler
‘IŞİD Bombacısı' Hastaneden Kaçmış!

‘IŞİD Bombacısı' Hastaneden Kaçmış!

Onedio Medya
05.01.2016 - 10:27 Son Güncelleme: 05.01.2016 - 12:09

Erzurum'daki bir hastanenin Ortopedi bölümüne sevk edilen Mahmoud Al Ghanim kaldığı odanın penceresinden atlayarak kaçtı. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün, 'bombacı' olarak tanımladığı Ghanim'in yeri belirlenemedi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emniyetin, IŞİD bombacısı olduğu belirtilen 1986 Suriye, Halep doğumlu Mahmoud Al Ghanim isimli cihatçıyı adeta avucundan kaçırması, güvenlik zafiyetini gözler önüne serdi. 

Birgün'den Erk Acarer'in haberine göre olay şu şekilde yaşandı:

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 81 ilin Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen 15.12.2015 tarihli, ‘Gizli’ ibareli ve 0558 sayılı yazıya göre, bir IŞİD bombacısının aramızda dolaştığı ortaya çıktı.

Pencereden kaçmış

Pencereden kaçmış

O yazıya göre Mahmoud Al Ghanim Erzurum’da bir hastanenin Ortopedi bölümüne sevk edilmiş. Terörist olduğu bilinen ve cezaevinde olması gereken bu kişinin, 12 Aralık 2015’te tedavi gördüğü hastanedeki odanın penceresinden atlayarak kaçmış olduğu anlaşıldı. 

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü: ‘Bu adam IŞİD bombacısıdır’

Kaçan cihatçı için Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, ‘Bu adam IŞİD bombacısıdır’ şeklinde bildirim yaptı. Emniyet, “Konuyla ilgili çalışmalarımız” sürüyor derken başka bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
82
16
13
6
4
1