Görüş Bildir
Haberler
"Hayatta Yapmam" Demeyin, İbret Almanız İçin 15 Maddede Genelde Gerçeğe Dönüşen "Asla"lar

etiket "Hayatta Yapmam" Demeyin, İbret Almanız İçin 15 Maddede Genelde Gerçeğe Dönüşen "Asla"lar

Borgen
01.05.2016 - 13:55

Herkesin hayatta büyük büyük 'asla'ları vardır. Kimisi bir duyguyu kimisi bir eylemi kimisi de basit bir yiyeceği kendine uzak görür ve 'hayatta işim olmaz' diyerek kestirir atar. Hayat kendinize ve çevrenize verdiğiniz sözleri, gençlikte prensip bellediğiniz şeyleri yıkıp yerine yenisini koymaktan ibarettir. Asla dediklerinizin pek çoğuna eyvallah çekmek zorunda kalabilir ya da gönüllü olarak değişen zamana ayak uydurup fikirlerinizi değiştirebilirsiniz. Hepsi olmasa da, kırmızı çizginiz bellediğiniz pek çok prensibiniz yerini yenilerine bırakır, dünya değişir, siz değişirsiniz ve nihayetinde hayat denilen şey bunların toplamı olur çıkar. O kadar da takılmamak lazım dönülen yollara.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- "Hayatta evlenmem, keriz miyim ben" ya da "evlilik kurumuna inanmıyorum" gibi laflar edenlerin çoğu evlendi, çoluk çocuğa bile karıştı. Büyük konuşmamanızda fayda var.

2- "Sevgilimin yanında asla gaz çıkarmam" diyenler genellikle bu iddialı sözlerinden vazgeçmek zorunda kalırlar. Geçen süre herkesin meşrebine göre değişse de herkes o meşum anı tadacaktır mutlaka.

3- "Asla kokoreç yemem, işkembe çorbasına ağzımı sürmem" diyen, sakatat karşıtı cephenin çoğunluğu nihayetinde en fanatik kokoreççilerden olur çıkar. Bir şeyi "asla" yemeyeceğinizden çok da emin olmayın.

4- "Asla ağlamam" demeyin, hayat bir şekilde ağlatıyor.

5- "Şu dizilerde ne buluyorsunuz, hayatta oturup da izlemem" diyenler bir şekilde o dizilerden en az birine bulaşırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- "O kızla/çocukla hayatta olmaz" demeyin, diyenler arasında senesi dolmadan nikahı kıyan bile var. Biliyorsunuz ki; büyük aşklar "ben ona mı kaldım"la başlar.

7- "Asla evimin dışında bir yerde sıçmam" demeyin. Gün gelir şartlar sizi normalde kapısının önünden geçmeyi midenizin almadığı otogar tuvaletlerine dahi mahkum edebilir.

8- "Haklı olan benim, hayatta aramam" dediğiniz sevgili genellikle aranır. Hiç öyle bol keseden atıp tutmayın.

9- "Hayatta Facebook, Twitter, Instagram vs. açmam" demeyin, diyenlerin hepsi bunlardan en az birini bir sebeple açtı.

10- "İstanbul dışında bir yerde yaşayamam" dememek lazım, lakin yaşanıyor. "Deniz olmayan şehirde yaşanmaz" gibi laflar edenler, bir yerlerde bir şekilde yaşıyorlar. Öyle atıp tutmamak lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11- "Tek taş pırlanta çok saçma" diyorsanız son derece haklısınız ancak "hayatta almam" demeyin, o da bir şekilde alınıyor.

12- "Düğün yapmam, gereksiz masraf" da diyorsunuz muhtemelen, demeyin. Nice yiğitler bu uğurda ufak bir serveti üçüncü sınıf düğün salonlarına gömdü.

13- "Çocuk yapmayı düşünmüyorum" diyenlerin neredeyse tamamı çocuk sahibi oldu, bundan sonra da olacak. Hiç boşuna kendinizi yormayın.

14- "Sınava çalışmayı bir daha asla son güne bırakmayacağım" öğrencilerin en sık kurduğu cümle olmakla birlikte hiç bir kıymeti yoktur çünkü o iş illa ki son güne kalacaktır, kendinizi kandırmayın.

15- "Hayatta sevgililer günü kutlamam" mı diyorsunuz? Bir kere daha düşünün. Sizi bir elinizde bir buket çiçek, diğerinde kocaman bir oyuncak ayı ile hayal etmek hiç de zor değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
300
97
29
25
24
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
trakonya

doğruluk oranı yüksek bi galeri olmuş hazırlayanı tebrik ediyorum :)

Donnie Darko

ben asla sigarayı bırakmam diyerek Kotayı yüksek tutuyorum -.- ( Belki böylelikle bırakırım )

Ezgi

ben asla sigara içmem diyordum sigara içmeye başladım asla sigarayı bırakamam bırakmam diyordum sigarayı bıraktım :Dskhfa

Zelal Doğan

sınav konusunda kesinlikle haklı hep son güne kalıyor bunu hep yapanlar :DDD