Görüş Bildir
Haberler
'Gündemi Belirlenen Değil Gündem Belirleyen Bir Türkiye Var'

'Gündemi Belirlenen Değil Gündem Belirleyen Bir Türkiye Var'

metin doğan
31.08.2014 - 09:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Gündemi Belirlenen Değil Gündem Belirleyen Bir Türkiye Var'

Erdoğan'ı Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde de coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Erdoğan burada vatandaşları selamladı ve ardından bir konuşma yaptı. Erdoğan, 'Durmak yok, yola devam. Sizler 10 Ağustos'ta Cumhurun Başkanlığına bu kardeşinizi layık gördünüz. Sorumluluğumuzu zirve bir noktaya taşıdınız. Bundan sonraki süreçte de sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Milli irade olarak ortaya koyduğunuz 10 Ağustos tavrı hiçbir zaman unutulamaz. Sizler birçok oyunları bozdunuz. Bu oyunları bozmak suretiyle artık şunu ispat ettiniz. Milli irade her şeyin üstündedir dediniz. Milli iradeyi çalmak isteyenlere cevap verdiniz. Artık sadece ulusal değil uluslar arası bazda da inşallah bu hizmet yolculuğumuz seçilmiş bir cumhurbaşkanı, seçilmiş bir hükümet el ele vereceğiz ve inşallah muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi taşıyacağız' diye konuştu.

'GÜNDEMİ BELİRLENEN DEĞİL GÜNDEM BELİRLEYEN BİR TÜRKİYE VAR'

2023 hedeflerinin yakalanacağını da belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, '12 yılda ülkemizin geldiği nokta ortadadır. Nasıl bire üç, bire dört katladıysak bundan sonraki süreçte de yine bu artarak devam edecek. 2023 hedeflerini muhakkak yakalayacağız. Bundan hiç endişeniz olmasın. Kendine güvenen, gündemi belirlenen değil gündem belirleyen bir Türkiye var. Bunu böyle biliniz. Türkiyemizin artık kişi başı milli geliri 11 bin doların üzerine çıktığı ve 25 bin dolar hedefini yakaladığı bir ülke haline getireceğiz' ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasının ardından konutuna geçti.

Cumhurbaşkanlığı görevini Abdullah Gül’den devraldıktan sonra ilk kez İstanbul’a gelen Recep Tayyip Erdoğan’ı, İstanbul Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Burada yaptığı konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'daki evine gitti. Erdoğan'ı burada da coşkulu bir kalabalık karşıladı. Erdoğan otobüsün üzerine çıkarak halka seslendi. Ancak konuşmasının başında mikrofon krizi yaşandı. Erdoğan'a verilen mikrofondan ses gelmeyince birkaç kez üzerine vurarak deneme yaptı.

KORUMA ARACININ MİKROFONUYLA KONUŞMAYA ÇALIŞTI

Yanındaki görevliler bi süre mikrofonu düzeltmek için uğraştı ancak bu çabalar sonuç vermedi. Sorun çözülmeyince Erdoğan'ın koruma araçlarından biri otobüsün önüne çekildi. Koruma aracındaki megafonun mikrofonunu kullanmak istedi. Bu sırada bir görevli yeni bir mikrofon getirdi. Erdoğan bu mikrofonla da konuşmaya çalıştı ancak mikrofon yeniden arıza yapınca yaklaşık 4 dakika süren ardından koruma aracının megafonunun mikrofonuyla konuşmasına başladı. Konuşmasının yaklaşık bir dakikasını böyle sürdüren Erdoğan mikrofonun arızası halledilince konuşmasına mikrofonla devam etti. Basın mensuplarının da konuşmayı daha iyi alabilmek için koruma aracanın önündeki megafona mikrofonlarını uzatması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Haber - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İSTANBUL DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/recep-tayyip-er...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0