Görüş Bildir
Haberler
"G.Saray'ı Zor Duruma Soktuk"

"G.Saray'ı Zor Duruma Soktuk"

Fatih
02.10.2014 - 00:12

"G.Saray'ı Zor Duruma Soktuk"

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Emirates'teki 4-1'lik galibiyetle Galatasaray'ı zor duruma soktuklarını söyledi. 

Galatasaray'ı 4 golle geçen Arsenal'da teknik direktör Arsene Wenger, galibiyeti organize ve agresif olmalarına bağladı. Galibiyetin göründüğü gibi kolay olmadığını ifade eden Fransız çalıştırıcı, Welbeck'in harika oyununa da ışık tuttu.

Wenger, 'Hayır, kolay olacağını kesinlikle düşünmedik. Zor bir maç oldu. Biz çok hızlı ve organize oynadık. Welbeck harika oynadı ve farklı yaratı. 4-1'den sonra çok zorlu oldu 10 kişi oynamak. Galatasaray gibi takıma karşı eksik oynamak zor oldu' diye konuştu.

Bir sonraki maçlarının da zor geçeceğini söyleyen Wenger, 'Bu akşam 3 puan istiyorduk, 4 gol attık. Bunu başardık ve Galatasaray'ı zor bir duruma soktuk' ifadelerini kullandı.

'3 YILI TAMAMLAMAK İSTİYORUM'

Wenger gelecek planları ile ilgili bir soruya da yanıt vermeden geçmedi. Takımın başında ne kadar kalacağı sorulan deneyimli teknik adam, sözleşmesini dondurmayı hedeflediğini Şu cümlelerle belirtti:

'İngiltere'de de aslında bu çok rastlanan bir durum değil. Benden önce Ferguson 26 yıl takımı çalıştırdı. Ben de 18. yılımdayım. İngiltere'de aslında ortalama bir menajerin ortalama görev süresi 11 ay. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Mükemmel bir kulüpteyim. Bir 18 yıl daha olmayacak. 3 yılı daha tamamlamaya çalışacağım; ondan sonrasına bakacağız.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sligi/wen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0