Görüş Bildir
Haberler
'Fethullah Gülen, İnsanları Üç Harflilerle Etkileyip Esir Alıyor'

etiket 'Fethullah Gülen, İnsanları Üç Harflilerle Etkileyip Esir Alıyor'

Deniz Gök
24.07.2016 - 11:49 Son Güncelleme: 24.07.2016 - 14:41

Gerek Twitter paylaşımları gerekse yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu kez de Fethullah Gülen'le ilgili ortaya attığı ilginç bir iddia ile gündeme geldi.

Gökçek, katıldığı bir canlı yayında 'Fethullah Gülen bu kadar büyük bir kitleyi nasıl, hangi güçle kontrol edebiliyor, etki edebiliyor' şeklindeki soruya 'Belki size çok komik gelecek ama bunu enteresan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle insanları etkiliyor ve esir alıyor' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN Türk’te Hakan Çelik’in programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek15 Temmuz'daki darbe girişimine ve Gülen cemaatine ilişkin açıklamalarda bulundu.

'20 dakika ile kurtuldum'

15 Temmuz gecesi darbecilerin elinden dakikalarla kurtulduğunu söyleyen Gökçek, belediye binasından ayrıldıktan 20 dakika kadar sonra askerlerin kendisi için belediyeye geldiğini anlattı ve “Sayın Cumhurbaşkanımız Marmaris’te saldırıdan 15 dakikayla kurtulmuştu. Ben de 20 dakikayla kurtulmuş oldum” dedi.

'Üç harflilerle insanları etkiliyor, esir alıyor'

Gökçek, sunucu Hakan Çelik'in 'Fethullah Gülen bu kadar büyük bir kitleyi uluslararası toplumda Türkiye'de nasıl hangi güçle hangi araçlarla harekete geçirip kontrol edebiliyor, etki edebiliyor' sorusuna da 'Üç harflilerle' yanıtını verdi.

Gülen’in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olay cinlerle yaptığını savunan Gökçek “Size çok komik gelecek ama bunu enteresan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor. Bakın etrafımızda birçok insanın belli konularda esir alındığı aşikardır. Böyle bir kabiliyeti var. Haşhaşiler denmesinin nedeni bu. İnsanlar büyüleniyor ve esir alınıyor. Bana da getirdiler verdiler bir dönemde. Onun (Fethullah Gülen) böyle ufak altın şeyi var. Altın değil de değerli bir metali var ondan dağıtırlar. Derler ki ‘bu üzerinde olduğu takdirde sen her şeyden korunursun.’ Bir de cevşeni var. içinde de belli bir takım formüller vardır. Bunlarla insanları etkileyip esir alıyor” dedi.

Gökçek'in bu açıklaması sosyal medyada da yankılandı

Gökçek'in bu açıklaması sosyal medyada da yankılandı
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
540
146
75
51
23
12
11