Görüş Bildir
Gökhan Zan Geri Adım Atmıyor: “Benden Korktukları İçin Bu Yola Başvurdular”
Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Gökhan Zan, partisi tarafından adaylıktan çekilmişti. TİP, Gökhan Zan’ın “maddi menfaatler” içine girdiğine dair şüpheler olduğunu ve ses kaydının gerçek olduğunu savunmuştu. Gökhan Zan ise kasedin yapay zeka sayesinde oluşturulan bir montaj olduğunu iddia ederek adaylıkta ısrarcı olacağını açıkladı. Zan; “Benden korktukları için bu yönteme başvurdular” dedi.
Bağcılar'da 4 Gün İçinde İkinci Kez Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın Muhtar Adayı: 'Can Güvenliğimiz Yok'
İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 adayın yarıştığı muhtarlık sürecinde, adaylardan biri olan Münevver Adan'a silahlı saldırı düzenlendi. 4 gün içinde iki kez silahlı saldırıya uğradığını söyleyen Münevver Adan, “Benimle birlikte 3 aday var, bunu yapan adaylardan biri. Sözlü bir tehdit de ulaşmadı. Havaya 5 el ateş edip gittiler. Büroya bakarak havaya ateş edip gidiyorlar. Can güvenliğimiz yok” dedi.
18 Mart Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 18 Mart Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam
Gökhan Zan'a Ait Olduğu İddia Edilen Ses Kayıtlarında Adı Geçen AK Partili İsimden Açıklama Geldi
TİP'in adaylıktan çektiği Hatay Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal iddiaları yalanladı. Gökhan Zan'la temasa geçmediklerini söyleyen Yeşildal, 'Yalan olduğu şuradan belli. Hatay’da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi maniple ediyor.' dedi.
Belgrad Ormanı'nda Neler Oluyor? 4 Gün Arayla 2 Ceset Bulundu!
İstanbul Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı'nda 4 gün arayla 2 esrarengiz cinayet ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin cesedi ormanda yarı gömülmüş vaziyette bulunurken, bugün de çöp konteynerinin üzerinde bulunan 'Ceset aşağıda' yazısını takip eden polis ekipleri 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Açıklaması Alkış Topladı: Beşiktaş'ın Efsane Futbolcusu Metin Tekin de Trabzon'da Yaşananlara İsyan Etti
Süper Lig'in 30. haftası, sahalarda hiç görmek istemediğimiz anlara sahne oldu. Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçın ardından yaşananlar, tüm dünyanın gündemine oturdu. Olaylara tepkiler art arda gelirken Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin de hakem ve tribündeki seyircileri eleştiren isimlerden biri oldu. Tekin'in Youtube'daki Vole kanalında yaptığı açıklama, beğeni kazandı.
Reklam