Görüş Bildir
Haberler
"Allah Allah Nasıl Keşfedilmişler Acaba?" Diyeceğiniz Sıradışı 9 Süper Model

etiket "Allah Allah Nasıl Keşfedilmişler Acaba?" Diyeceğiniz Sıradışı 9 Süper Model

diazepam
07.05.2015 - 16:37 Son Güncelleme: 07.05.2015 - 17:15

Kafanızdaki 'süper model' kavramını yerle bir edecek birbirinden farklı 9 süper model.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andrej Pejic

1. Andrej Pejic
1. Andrej Pejic

17 yaşında McDonalds'ta çalışırken keşfedilen androjen erkek model iken şimdilerde yaşamına kadın olarak devam eden süper model. Hem erkek hem de kadın defilelerinde yer alıyor ve FHM'nin Dünyanın En Seksi 100 Kadını anketinde 98. sırada yer alıyor.

2. Casey Legler

2. Casey Legler
2. Casey Legler

Eski olimpik yüzücü Casey Legler'in bu listede yer almasının sebebi erkek model olarak çalışan ilk kadın olması. Bir arkadaşının fotoğraflarını mankenlik ajansına vermesiyle kaderi değişiyor ve erkek model olarak defilelerde boy gösteriyor.

3. Daphne Selfe

3. Daphne Selfe
3. Daphne Selfe

Birçok manken 40 yaşında emekli olurken, Daphne 60 yaşında sektöre giriyor ve 85 yaşında olmasına karşın hala mankenlik yapıyor. D&G ve Tata Naka gibi büyük firmaların tanıtımlarında görev alıyor hala.

4. Rick Genest

4. Rick Genest
4. Rick Genest

Zombi Çocuk olarak bilinen Kanada doğumlu modelin hayatı dövme sanatçısı Frank Lewis ile tanışmasıyla değişiyor, Lewis bu arkadaşı canlı bir sanat formuna dönüştürüyor. Rick, Lady Gaga'nın moda direktörü Nicola Formichetti tarafından keşfediliyor ve Lady Gaga'nın 'Born This Way' klibinde rol alıyor. Şimdilerde çeşitli moda markaları için model olarak çalışıyor.

5. Shaun Ross

5. Shaun Ross
5. Shaun Ross

Dünyanın ilk albino süper modeli. Aslen dans eğitimi alan Shaun, 16 yaşından beri modellik yapıyor. Vogue ve GQ gibi dergilerde boy gösteriyor. Katy Perry, Beyonce gibi sanatçıların müzik kliplerinde de rol almış kendisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Moffy

6. Moffy
6. Moffy

Moffy genç, zarif, güzel ve Angelina Jolie dudaklarına sahip bir kız ancak şaşı. Şaşırtıcı güzelliği dikkatli gözlerden kaçmamış ve dünya moda ve güzellik endüstrisindeki yerini almış.

7. Alex Minsky

7. Alex Minsky
7. Alex Minsky

Eski bir ABD deniz piyadesi, Afganistan'da bacaklarından birini kaybetmiş. Bu savaş gazisi şimdilerde başarılı bir model.

8. Jilian Mercado

8. Jilian Mercado
8. Jilian Mercado

Kas distropisi rahatsızlığından muzdarip Jilian, sırf eğlence olsun diye mankenlik ajansına başvuruyor, sürpriz bir şekilde iş alıyor. 

Şimdilerde Diesel firmasının yüzü olmuş durumda.

9. Liu Xianping

9. Liu Xianping
9. Liu Xianping

72 yaşındaki Liu kız torununun kıyafetlerini giyip fotoğraf çektirerek internete yüklüyor ve viral oluyor bir anda. Zayıf fiziği ve ince bacakları sayesinde şimdilerde kadın kıyafetlerini sunan başarılı bir model olup çıkıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
25
12
5
4
2
2