Görüş Bildir

2014 Haberleri

2014 ile ilgili tüm haberler, içerikler, galeriler, testler ve videolar Onedio’da. 2014 ile ilgili son dakika haberleri ve gelişmelerini, yeni içerikleri de bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Popüler İçerikler

2014'ün En Büyüleyici ve Sıradışı 32 Mimari Projesi
Yedinci Dünya Mimari Festivali geçtiğimiz hafta Singapur'da gerçekleşti. Hem tamamlanmış, hem de yakın gelecekte tamamlanacak yapıların değerlendirildiği festivalde, onlarca mimari tasarım ödül kazandı. Yarışmanın 'genel' şampiyonu ise, Vietnam'da bulunan ve artıkların birleştirilmesiyle oluşturulmuş bir yapı oldu. Yarışmaya 300'e yakın mimari tasarım ve proje katıldı. Uzmanlar tarafından kurulan bir heyet, çok çeşitli alanlarda en iyileri seçti ve biz de bu ödüllü yapıları sizlerle paylaşmak istedik. Şimdi arkanıza yaslanın ve bu göz alıcı yapıların şahane tasarımlarıyla büyülenmeye hazır olun!
Türkiye'de 2014 Yılına Damga Vurmuş 29 Unutulmayacak Olay
2014 yavaş yavaş geride kalırken, birçoğumuzun hemfikir olacağı üzere gerçekten unutulmaz birçok olayla hatırlayacağımız bir yıl olacak. Komşularla yaşanan sorunlar ve ortadoğuda alevlenen silahlı hareketler, ülke içinde yaşadığımız soruşturmalar, harareti yüksek seçim dönemleri ve maalesef birçok can kaybının yaşandığı iş kazaları, 2014 yılına dair hatırlayacağımız olaylardan olacak. İşte 2014 yılında Türkiye...
2014 Yılında Öne Çıkan 18 Akıllı Telefon
Akıllı telefon üreticilerinin birbirleriyle yarıştığı bir yılı daha bıraktık ve bu yıl da pek çok yeni akıllı telefonla tanıştık. İthalattan ötürü gümrük vergileri, ÖTV, KDV ve kâr marjı derken telefonların fiyatlarının ne yazık ki Türkiye'de yüksek olmasına rağmen yine de en yenilerinden vazgeçmeye niyetimiz yok gibi gözüküyor.İşte 2014 yılında öne çıkan akıllı telefonlar...Not: Belirttiğimiz fiyatlar, modellerin Türkiye'de ilk satışa sunulduğunda duyurulan resmi fiyatlarıdır. Fiyatlar şu anda farklı satış kanallarında değişiklik gösterebilir.