Görüş Bildir
BİST Seçim Sonrası Güç Topladı, Dolar Resmen 20 Lira Oldu: 29 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
28 Mayıs ikinci tur seçimleri sonunda bitti. Vatandaşlar bir yandan üzerinden siyaset toprağını atmanın derdinde, bir yandan ekonomide olacakları da dört gözle bekliyor. Borsa İstanbul'da bir gün aşağı bir gün yukarı seçim belirsizliği biterken, bugün yeşillikler içinde seçim sonrası fiyatlaması görüldü. Dolar, 20 TL'nin üstünü resmileştirirken, altın, sakinleşti. 29 Mayıs Pazartesi günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
BİST Seçimi Bitirdi, Dolar Testleri Hızlandırdı: 26 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
28 Mayıs ikinci tur seçimlerinden önceki son işlem günü kazasız belasız atlatıldı. Borsa İstanbul'da bir gün aşağı bir gün yukarı seçim belirsizliği kendini gösterirken, bugün yeşillikler içinde seçimi beklemeye geçildi. Dolar, Kapalıçarşı ile mesafeyi korurken, 20 TL'nin üstünü resmileştirdi. Altın bir miktar kendine geldi. 26 Mayıs Cuma günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Bankalar Saldırıya, Sanayi Savunmaya Geçti: 25 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Başlık, seçim olunca hisse yatırımcıları da 'saldım çayıra' demeden tüm gelişmeleri fiyatlamanın derdine düşüyor. Borsa İstanbul'da bir gün aşağı bir gün yukarı seçim belirsizliği kendini gösterirken, bugünün atakları bankalarından geldi. Dolar, Kapalıçarşı' ile mesafeyi korurken, altın düşüşünü sürdürüyor. Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladığı 25 Mayıs Perşembe günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
BİST'e Kırmızı Çok Yakışıyor: 24 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Gündemin ana konusu seçim olurken, Borsa İstanbul'da bir gün aşağı bir gün yukarı seçim belirsizliği kendini gösteriyor. İkinci tura günler kalınca seçimden sonrası ana merak konusu olarak bekleniyor. Dolar, Kapalıçarşı'da yeniden yükselişte, altın düşüşünü sürdürüyor. 24 Mayıs Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Bulutların Ardından Güneş Yüzünü Gösterdi: 23 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Gündemin ana konusu seçim olurken, Borsa İstanbul'da seçim belirsizliğinin etkisi sürüyor. İkinci tura geri sayım bir yandan, seçimden sonrası ana merak konusu olarak izleniyor. Dolar, Kapalıçarşı'da yeniden hareketlendi. Altın düşüşünü sürdürdü. 23 Mayıs Salı günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
BİST 100 Endeksi Silkelendi Kendine Geldi: 16 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da seçim sonuçlarına yönelik netleşmeler adeta, 'dobarlan bırakma kendini' tadında bir güne sahne oldu. 14 Mayıs seçimlerinden sonuç çıkmayınca, dün devre kesen BİST 100 endeksi, bugün yeşerdi. Dolar yükselirken, altın 2 bin doların altına geriledi. 16 Mayıs Salı günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Seçimler İkinci Tura Kaldı BİST 100 Endeksi Çakıldı: 15 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da geçen hafta önce muhalefetin zaferini fiyatlayan bir coşku hakim olmuş, sonra da anketlerin yakın sonuçlarına yönelik seçim riskini almak istemeyenler son gün satışa geçmişti. 14 Mayıs seçimlerinden sonuç çıkmayınca, bugün açılışta devre kesen BİST 100 endeksi, bir ara zararlarını hafifletse de sert düşüşle günü kapadı. Dolar ise serbest piyasada sert geriledi. 15 Mayıs Pazartesi günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Riski Sattılar: BİST 100 Endeksi Seçime Düşüşle Girdi! 12 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da dün görülen coşku bugün yerini realizme bıraktı. Seçim riskini almak istemeyen hafta sonuna hissede girmedi. Günlerdir lokomotif olan bankacılık hariç BİST 100 endeksinde düşüş görüldü. Dolar, serbest piyasada, farkı açtı, altın moralsizliğini sürdürdü. 12 Mayıs Cuma günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Reklam
Yok Böyle Yükselmek! BİST 100 Endeksi Seçimde Oyunu Kullandı: 11 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da bugün seçim ana gündemdi ve anketler, adaylar derken, seçimlerin sonucu bugün BİST 100 endeksinde görüldü. Günlerdir negatif seyirde olan Borsa İstanbul, bugün gecikmiş seçim rallisini tek güne sığdırdı. Dolar, serbest piyasada, 'serbest' kalırken, altın moralsizdi. 11 Mayıs Perşembe günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Bankalar Ayakta BİST 100 Endeksi Devrildi: 10 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da seçimlere gün sayarken, BİST 100 endeksi bipolar sendromlar gösteriyor. . BİST 100 endeksi günü negatif tamamlarken, bankalar gün sonunda yine pozitif kaldı. Dolar ABD enflasyonuna aldırmazken, altın da enflasyonla oynadı. 10 Mayıs Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Reklam
BİST 100 Endeksinde Bankalar Kendini Kurtardı: 9 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da oynaklık giderek tavan moda bürünürken, bugün yukarı aşağı hisse yatırımcılarının başı döndü. BİST 100 endeksi gün içinde bir artı bir eski derken, seçime yakın depresyondan çıkamadı. Bankalar ise günün sonunda pozitif kalırken, dolar bildiği yolda seyrine devam etti. Altın da yatay seyrini sürdürdü. 9 Mayıs salı günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Borsa İstanbul BİST 100 Endeksinde Roket Patladı: 8 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul'da geçen hafta bayılanlar bu hafta ayıldılar. Geçen hafta BİST 100 endeksi depresyona girmiş gibi çökerken, bu haftaya bir başladı pir başladı. Hafta sonu seçimler öncesi bu hafta da olumlu bir seyir beklenmezken, fısıltı gazetesi bugün iş başında gibi görünüyordu. Küresel gelişmeler bir yandan izlenirken, dolarda 19,50 görüldü. Altın 2 bin dolar üzerinde seyrine devam ederken, 8 Mayıs Pazartesi günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Reklam
Türk Mitolojisinde Tanrılar: Gökyüzünden Yeraltına
etiket
Türk bozkırlarında binlerce yıl boyunca yaşamış olan Türk halkları, benzersiz bir kültür, sanat ve dil mirasına sahip. Bu mirasın en önemli parçalarından biri, Türk Mitolojisi'dir. Türk Mitolojisi, Türk bozkırlarındaki insanların doğayı anlamaları, hayatlarını düzenlemeleri ve kutsal olarak kabul ettikleri Tanrılar ile iletişim kurmaları için bir araçtı.Türk Mitolojisi'nde Tanrılar, insanların hayatında önemli bir yer tutarlar. Doğanın dengesi, hayatın devamı ve insanların hayatındaki güç ve denge için önemli olan Tanrılar, Türk bozkırlarındaki halklar tarafından saygı duyulan ve tapılan figürlerdir.
Yatırımcıların Zor Haftası Bitti Sırada Daha Zoru Olabilir: 5 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul, bu hafta bırakın hisse yatırımcısını güldürmeyi, resmen hüngür hüngür ağlattı. Seçimlere kadar sürmesi beklenen belirsizlikte son haftaya girilirken, risk almak isteyen yok gibi görünüyor. Günlerdir açılan isyan bayrakları bugün yerini beyaz bayrağa bırakmış göründü. Küresel gelişmeler bir yandan izlenirken, dolarda ABD'den gelen tarım dışı istihdam verisi önemliydi. Altın da bugün parlamadı. 5 Mayıs cuma günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Her Şey Tam Güzel Olacaktı Borsa Yatırımcısı Rüyadan Uyandı: 4 Mayıs'ta Borsa'da En Çok Yükselen Hisseler
Borsa İstanbul, seçimlere kadar belirsizlik etkisinde negatif görünümü sürdürecek gibi bir izlenim bırakırken, bugün yükselişe geçmişti. Günlerdir isyan bayraklarını açan yatırımcılar sosyal medyada deyim yerindeyse ayaklanırken, gün boyu endeksin seyri baharda kırlar gibi yemyeşildi. Küresel gelişmeler bir yandan izlenirken, dolar Fed sonrası sakinleşti. Altın yükselirken, yurt içinde de altına özel ilgi vardı. 4 Mayıs Perşembe günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisselerle varlık fiyatlamalarına buyurun birlikte bakalım.
Reklam